Żeberka Z Grilla Żurawinowego
Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 40 i kosztuje 34 grosze za porcję. Jedna porcja zawiera 108 kalorii, 6G białka, oraz 7G tłuszczu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 25 minut. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odebrać sól, cebula w proszku, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 28%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Żeberka Z Grilla, Żeberka Z Grilla, oraz Najlepsze Żeberka Z Grilla.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°. smar brojler patelni rack. Przyciąć tłuszcz i usunąć błony z żeberek wieprzowych. (W przypadku żeber, pokroić między kośćmi na kawałki.)
Umieść wieprzowinę, mięsiste boki do góry, w jednej warstwie na stojaku w patelni brojlerów. Przykryć folią aluminiową i piec 50 minut.
Pozostałe składniki wymieszać.
Wieprzowinę posmarować połową mieszanki żurawinowej.
Piec 10 do 20 minut dłużej lub aż wieprzowina będzie miękka. (Jeśli używasz końcówki Do-Ahead, zatrzymaj się tutaj.)
Pozostałą mieszaninę żurawinową podgrzać do wrzenia w rondlu 1-ćwiartkowym.