Żeberka pieczone z sosem musztardowym
Żeberko pieczone z sosem musztardowym może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepisu dania głównego. Ten przepis służy 12. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 16G białka, 35 g tłuszczu, oraz w sumie 393 kalorie. Na 2,64 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jeśli masz cebulę sól, rozmaryn, grubo zmielony pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 44%. Podobne przepisy to Pieczeń wołowa w sosie Chrzanowo-musztardowym, Pieczona wieprzowina z farszem owocowym i sosem musztardowym, oraz Czosnek zioło NY Strip pieczeń z sosem śmietanowym musztardowym.
Instrukcje
Pokrój tłuszcz z pieczeni.
Ułożyć pieczeń w płytkim naczyniu.
Połączyć olej i 5 kolejnych składników, dobrze mieszając.
Wlać mieszaninę na pieczeń. Przykryć i marynować w lodówce 8 do 10 godzin, obracając od czasu do czasu.
Usuń pieczeń z marynaty, zastrzegając marynaty.
Ułożyć pieczeń na stelażu na patelni do pieczenia. Włóż termometr do mięsa w najgrubszej części pieczenia, jeśli chcesz.
Piec w temperaturze 350 przez 1 godzinę i 45 minut lub do czasu, aż termometr mięsny zarejestruje 150 (średnio Rzadki), pieczenie często z marynatą.
Niech pieczeń stać 15 minut; pokroić po przekątnej ziarna na cienkie plastry.
Przełożyć pokrojone mięso na półmisek i ogrzać.
W małej misce wymieszać bitą śmietanę, śmietanę, musztardę i ostry sos, delikatnie mieszając.
Podawać mieszankę musztardy z pieczeniem.