Żeberka pieczone z czerwonym winem Demi-Glace i pieczonymi białymi ziemniakami i szparagami

Żeberka pieczone z czerwonym winem Demi-Glace i pieczonymi białymi ziemniakami i szparagami
Żeberka pieczone z czerwonym winem Demi-Glace i pieczone białe ziemniaki i szparagi mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 1456 kalorii, 63g białka, oraz 113g tłuszczu każdy. Na 10,46 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla valentin day. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać cebulę, masło, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć cebulę można śledzić to danie główne z Candy Corn Cupcakes jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 78%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Flatiron stek z Herbed Red Bliss ziemniaki, marmolada z czerwonej cebuli i czerwone wino Demi-Glace, Pieczeń wieprzowa z morelową Demi-glace, oraz Demi-Glace dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
2
W małej misce, zrobić pastę z czosnkiem, szalotki, sól, pieprz i tyle oleju rzepakowego do związania pasty (około 1/4 szklanki).
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Dodatkowa Gęsta śmietana KremówkaDodatkowa Gęsta śmietana Kremówka
2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana2 Małe Lub średnie Białe Lub żółte Cebule, 1 Pokrojona W ćwiartki I 1 Posiekana
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
3
Wołowinę ułożyć na patelni i natrzeć pastą na mięso. Piecz w piekarniku przez około 1 1/2 godziny lub do momentu, gdy termometr natychmiastowy zarejestruje temperaturę wewnętrzną 120 stopni F. (Ułóż stojaki piekarnika, abyś miał miejsce na ziemniaki i szparagi.)
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kapusta Fioletowa, Drobno PokrojonaKapusta Fioletowa, Drobno Pokrojona
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
4
Podczas pieczenia w piekarniku, przygotować demi-glace przez topienie masła na średnim ogniu w średnim rondlu i podsmażenie cebuli do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką JagnięcąPokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
5
Mąkę ubić widelcem, a następnie dodać czerwone Wino i bulion cielęcy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bulion CielęcyBulion Cielęcy
Sproszkowane Nasiona LubczykuSproszkowane Nasiona Lubczyku
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W KostkęZimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
6
Niech gotować na średnim ogniu przez około 1 godzinę, aż zmniejszy się o 1/3, mieszając od czasu do czasu. W dużej misce, płaszcz ziemniaki z około 1/2 szklanki pozostałego oleju rzepakowego i wymieszać z solą, pieprzem, świeżym tymiankiem i świeżym rozmarynem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozmaryn świeżyRozmaryn świeży
Posiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, PodzielonePosiekany świeży Tymianek Lub 1-1/2 łyżeczki Suszonego Tymianku, Podzielone
1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę1 średnia Cebula Hiszpańska, Pokrojona W Drobną Kostkę
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Kotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 CaliKotlety Z Polędwicy Wieprzowej Bez Kości, Pokrojone Na Kawałki O Wielkości 2 Cali
Nieprażone Pestki DyniNieprażone Pestki Dyni
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
7
Gdy pieczeń gotuje się przez około 1 godzinę, umieść ziemniaki na patelni i włóż do piekarnika.
Składniki, których będziesz potrzebować
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
8
Umieść szparagi w jednej warstwie na innej patelni do pieczenia. Gdy ziemniaki będą smażone przez 30 minut, odcedzić olej i zioła z ziemniaków i zalać szparagami.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
Namoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), OpcjonalnieNamoczone Wiórki Drzewne (mequite, Hikora Lub Olcha), Opcjonalnie
Opakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki DelikatesowejOpakowania Po 24) Cienkie Plasterki Szynki Delikatesowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
9
Wyjmij pieczeń, jeśli tak się stanie, i pozostaw na około 15 minut. Włożyć ziemniaki do piekarnika wraz ze szparagami. Upiec warzywa do miękkości, o innym 15 minut, podczas gdy pieczeń żeber odpoczywa. Aby zakończyć demi-glace, ubij masło do ciepłej redukcji, aż połączysz. Żeberka pokroić w plasterki i ułożyć na dużym talerzu. Ziemniaki i szparagi układamy wokół mięsa, polewając je sosem demi-glace.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki8 Uncji Pokrojonej W Kostkę Szynki Prosciutto, Szynki Iberyjskiej Lub Innej Wysokiej Jakości Szynki
Lekko Podsmażona CukiniaLekko Podsmażona Cukinia
Prime RibPrime Rib
Tuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I CebuląTuba PHILADELPHIA® Serek Z Szczypiorkiem I Cebulą
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)2 Szklanki żurawiny (rozmrożonej, Jeśli Była Mrożona)
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia70
Magazyn