Świeże warzywa Kabobs z jalapeño Aioli

Świeże warzywa Kabobs z jalapeño Aioli
Świeże warzywa Kabobs z jalapeño Aioli jest bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 25 porcjami. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 118 kalorii. 3 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Betty Crocker. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Mieszanka soli, pieprzu, kolendry i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 21%, co jest raczej złe. Spróbuj Świeże warzywa Kabobs z jalapeño Aioli, Świeże zioła Aïoli z warzywami wiosennymi / Le Grand AÏOLI, oraz Ciasta Krabowe Z Jalapeno Aioli dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, wymieszać składniki marynaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
2
Dodaj pomidory, paprykę, ogórek i ser. Przykryć i przechowywać w lodówce około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
3
Tymczasem zrób Jalapeño Aioli. W 6-calowej patelni, rozgrzać 1 łyżeczka oleju na średnim ogniu do gorąca. Czosnek ugotować na oleju około 1 minuty. W małej misce, wymieszać czosnek, majonez, jogurt i jalapeño chile. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej4 łyżeczki Proszku żelatyny żurawinowej
Mrożone Wegetariańskie Kruszone MięsoMrożone Wegetariańskie Kruszone Mięso
1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego1/4 Szklanki Jogurtu Truskawkowego
AioliAioli
1 Szklanka Posiekanego Czosnku1 Szklanka Posiekanego Czosnku
1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego1 1/2 Funta Sera Tallegio, Posiekanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Shaohsing, Czyli Chińskie Wino RyżoweShaohsing, Czyli Chińskie Wino Ryżowe
4
Odcedzić warzywa, zastrzegając mieszaninę marynaty. Szaszłyki nitkowe na przemian z pomidorem, papryką, ogórkiem i serem; wierzch z liściem kolendry.
Składniki, których będziesz potrzebować
świeża Kolendraświeża Kolendra
2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki2 średnie Cukinie Pokrojone Wzdłuż Na Cienkie Plasterki
Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)Cytryny (1 Pokrojona W Bardzo Cienkie Plasterki, Druga W ćwiartki)
Gałązki Kopru WłoskiegoGałązki Kopru Włoskiego
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 CmPokroić W Kostkę O Wymiarach 2,5 Cm
4 średnie Czerwone Pomidory4 średnie Czerwone Pomidory
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Air Head Pokrojone W Cienkie PaskiCukierki Air Head Pokrojone W Cienkie Paski
5
Podawać z marynatą reserved i aioli.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki1/2 Szklanki Grzybów Shiitake, Pokrojonych Na ćwiartki
AioliAioli
TrudnośćEkspert
Gotowe W50 m.
Porcje25
Ocena Zdrowia1
Magazyn