Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe
Świeże Truskawkowe ciasto migdałowe może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wyciąg z migdałów, kruche ciasteczka pekanowe, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe, Świeże babeczki truskawkowe z masłem migdałowym, oraz Świeże Muffinki Truskawkowe, Migdałowe I Kokosowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W małej misce wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Piec przez 8 minut. Całkowicie fajne.
Rozgnieść tyle truskawek, aby równa 1 szklanka. W rondlu 2-quart, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z puree jagodowym i wodą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do pełnego wrzenia(8 do 15 minut). Gotuj 1 minutę; usuń z ognia.
Wymieszać z solą i ekstraktem z migdałów; ostudzić 10 minut. Upieczoną skórkę napełnij pozostałymi świeżymi truskawkami; ugotowaną mieszankę zalej świeżymi jagodami. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i orzechami włoskimi.