Świeże Ciasto Gruszkowe
Świeże ciasto gruszkowe to bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Na 75 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten deser ma 532 kalorie, 6G białka, oraz 23G tłuszczu na porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać soda oczyszczona, olej canolan, białka jaj i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 32%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Świeże Ciasto Gruszkowe, Świeże Ciasto Gruszkowe, oraz Ciasto Gruszkowe I Świeży Imbir dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz gruszki z cukrem i odstaw na godzinę.
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C). Spryskaj 10-calową patelnię bundt nieprzywierającym sprayem do gotowania.
Lekko ubić białka i połączyć je z olejem, posiekanymi orzechami pekan i mieszaniną gruszek.
Wymieszać mąkę, sól, sodę oczyszczoną, gałkę muszkatołową, cynamon i goździki. Zamieszać w mieszaninie gruszki.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni bundt.
Piec w temperaturze 325 stopni F (165 stopni C) przez 1 godzinę i 10 minut.
Wyjąć z piekarnika mrówka ostudzić na stojaku z drutu na 10 minut przed wyjęciem formy patelni.