Świeża Salsa Żurawinowa

Świeża Salsa Żurawinowa
Świeży Salsan żurawinowy to jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis z 10 porcjami. Ta przystawka ma 27 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Na 22 grosze za porcję, ten przepis okładki 1% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz miód, pieprz Jalapeno, skórkę z limonki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to tanie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia not so excellent spoonacular score of 16%. Podobne przepisy to Świeża Salsa Żurawinowa, Pyszna Świeża Salsa Żurawinowa, oraz Grillowane krewetki ze świeżą salsą żurawinową.

Instrukcje

1
Żurawiny pulsować w robocie kuchennym 4 do 5 razy lub aż grubo posiekane.
Składniki, których będziesz potrzebować
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
2
Przełożyć do średniej miski, wymieszać z miodem i pozostałymi składnikami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia1
Magazyn