Śmietankowa Sałatka Żurawinowa Galaretka
Need a przystawka bezglutenowa? Kwaśna śmietana żurawinowa galaretka może być znakomitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 24 i kosztuje 25 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 121 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 3 mówiłoby, że trafił w sedno. Mieszanka kremu kartonowego, mieszanka żelatyny, sos żurawinowy w galaretce i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia bardzo zły (ale nadal naprawialny) wynik łyżki 9%. Spróbuj Świąteczna sałatka żurawinowo-ananasowa, Furr ' s Fruit Punch Jell-O Salad-zrób orzeźwiającą sałatkę Galaretkową, dodając kilka dodatkowych składników, oraz Furr ' S Light Green Jell-O Salad-to zupa z galaretki dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mash galaretki sos żurawinowy w misce 3-quart. Żelatynę dokładnie wymieszać z sosem żurawinowym.
Wlać wrzącą wodę do mieszaniny i mieszać, aż żelatyna całkowicie się rozpuści, około 3 minut.
Schłodzić w lodówce, aż miękko ustawi, 2 do 3 godzin. Delikatnie złóż kwaśną śmietanę w mieszaninę żelatynową, pozostawiając marmurkowe smugi kwaśnej śmietany i mieszankę żelatyny. Powrót do lodówki, aż mocno ustawić, 4 godziny na noc. Resztki przechowywać w lodówce.