Śmiesznie Łatwa Zupa Z Soczewicy

Śmiesznie Łatwa Zupa Z Soczewicy
Need a bezglutenowe i bezmleczne danie główne? Śmiesznie łatwa zupa z soczewicy może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 230 kalorii, 15g białka, oraz 1g tłuszczu każdy. Na 68 centów za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odebrać pieprz, kostki bulionowe warzyw, sól, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać rozmaryn można śledzić to danie główne z Malinowa Pizza deserowa z rozmarynem i kandyzowanymi orzechami pekan jako deser. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Jesień. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis zarabia ogromny spoonacular wynik 91%. Spróbuj Śmiesznie łatwy gulasz z soczewicy i warzyw, Śmiesznie łatwa zupa z brokułów, oraz Absurdalnie Łatwa Lazania dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść soczewicę, wodę i kolejne 7 składników w szybkowarze lub dużym garnku. Do gotowania pod ciśnieniem należy zamknąć kuchenkę i doprowadzić do wysokiego ciśnienia. Gotować pod ciśnieniem przez 10 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
SoczewicaSoczewica
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
10 Ząbków Czosnku, Całych10 Ząbków Czosnku, Całych
2
Wyjmij z ognia i pozwól, aby ciśnienie spadło na 5 minut. Następnie zwolnij Pozostałe ciśnienie i wróć do bardzo niskiego ciepła.
3
Dodaj pomidory, pieprz i obie Sole, i smak, aby sprawdzić przyprawy. W razie potrzeby dodaj więcej do smaku (dodałam więcej oregano i czosnku). Gotować bez przykrycia przez co najmniej 15 minut, dodając więcej wody, jeśli wydaje się zbyt gęsta, i często mieszając od dołu. Wymieszać z octem tuż przed podaniem. Do regularnego gotowania doprowadzić do wrzenia, dobrze wymieszać, przykryć garnek i gotować na małym ogniu, aż soczewica będzie miękka, około godziny. (
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
SoczewicaSoczewica
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
4
Dodaj dodatkową wodę, jeśli zacznie wysychać.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
5
Dodaj pomidory, pieprz i obie Sole, i smak, aby sprawdzić przyprawy. W razie potrzeby dodaj więcej do smaku (dodałam więcej oregano i czosnku). Gotować bez przykrycia przez co najmniej 15 minut, dodając więcej wody, jeśli wydaje się zbyt gęsta, i często mieszając od dołu. Wymieszać z octem tuż przed podaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala4 Małe Cukinie Pokrojone Na Kawałki O Grubości 1/4 Cala
2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane2 żółte Cebule, Obrane I Posiekane
Do 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, OpcjonalnieDo 6 Bułek Hamburgerowych, Podzielonych, Opcjonalnie
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)1 łopatka Wieprzowa Bez Kości, Z Głębokim Nacięciem Tłuszczu (około 5 Funtów)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia100
Rodzaje PotrawZupy
Magazyn