Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem

Łosoś suszony brązowym cukrem i koperkiem
Need a bezmleczne i pescatariańskie danie główne? Brązowy łosoś suszony cukrem i koperkiem może być niesamowitym przepisem do wypróbowania. Ten przepis służy 10 i kosztuje $1.69 za porcję. Jedna porcja zawiera 150 kalorii, 14g białka, oraz 4G tłuszczu. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka mocno brązowego cukru, chleb pumpernikielowy, sól koszerna i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 46%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem, Łosoś Peklowany wolno prażony z brązowym cukrem i koperkiem, oraz koperek i łosoś suszony solą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokrój łososia na pół w poprzek i umieść jedną połowę, skórkę w dół, w szklanym naczyniu do pieczenia o wymiarach 8 x 8 cali.
Składniki, których będziesz potrzebować
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Czerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy CzęściCzerwona Papryka, Pokrojona Na Trzy Części
2
Połącz brązowy cukier, sól, pieprz i koperek; połówkę cukru wymieszać równomiernie na łososia w naczyniu i skropić wódką. Przykryć drugą połówką łososia, skórką do góry i łyżką pozostałej mieszaniny cukru na wierzchu. Przykryć naczynie do pieczenia folią; umieść talerz lub małe naczynie na łososia i zważyć puszkami z zupą. Przechowywać w lodówce 2 dni, od czasu do czasu obracając ryby i fastrygowanie płynem, który zbiera się w dnie naczynia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pakiet Milk DudsPakiet Milk Duds
1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie1 Tubka Gotowego Ciasta Na Pizzę Kupionego W Sklepie
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Paluszki Mięsne O Smaku PepperoniPaluszki Mięsne O Smaku Pepperoni
świeżo Zebrane Gałązki Kopruświeżo Zebrane Gałązki Kopru
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych5 Cukierków Waflowych Necco, Podzielonych
Twój Ulubiony Ostry Sos Do PodaniaTwój Ulubiony Ostry Sos Do Podania
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
6 Plastrów Galaretki żurawinowej6 Plastrów Galaretki żurawinowej
3
Wyjmij rybę z płynu i spłucz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
4
Mięso pokroić w długie, cienkie plasterki, odrzucając skórę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala2 średnie żółte Cebule, Obrane, Przekrojone Na Pół I Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/2 Cala
5
Podawać z ciemnymi kromkami chleba pumpernikla, krakersami płaskimi, crme frache, posiekaną czerwoną cebulą, świeżym koperkiem i pękniętym czarnym pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pęknięty Czarny PieprzPęknięty Czarny Pieprz
PumpernikelPumpernikel
świeży Koperekświeży Koperek
FlatbreadFlatbread
2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru2 łyżki świeżo Zebranych Gałązek Kopru
Do WiązaniaDo Wiązania

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay z oceną 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia7
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn