Łatwy Budyń Czekoladowy
Łatwy budyń czekoladowy to bezglutenowe deser. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 365 kalorii, 8G białka, oraz 16G tłuszczu każdy. Udaj się do sklepu i odbierz mleko, cukier, ekstrakt z wanilii i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis jest lubiany przez 150 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s, Łatwy Budyń Czekoladowy, oraz Łatwy Budyń Czekoladowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małym rondlu ubij razem skrobię kukurydzianą, kakao w proszku, cukier i sól do połączenia.
Ubij w mleku, aż do całkowitego połączenia.
Doprowadzić mieszaninę do lekkiego wrzenia na średnim ogniu, stale ubijając. Gdy budyń zgęstnieje do pożądanej konsystencji (zwykle kilka minut) wyjąć z ognia i natychmiast wlać do średniej miski. Szybko ubić w czekoladzie i wanilii.
Podawać na ciepło, w razie potrzeby, lub umieścić kawałek woskowanego papieru lub folii na wierzchu budyniu, aby zapobiec budyniu skóry z tworzenia i przechowywać w lodówce, aż będziesz gotowy do podania. Budyń będzie gęstnieć po schłodzeniu.