Łatwy Brazylijski Chleb Serowy
Łatwy Brazylijski chleb z serem może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 16 i kosztuje 19 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 100 kalorii, 2G białka, oraz 6G tłuszczu. Ten przepis jest lubiany przez 25833 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz mąkę z tapioki, sól, mleko i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Łatwy Brazylijski chleb serowy {Pao de Queijo}, Brazilian Cheese Bread, oraz Pão de Queijo (Brazylijski chleb serowy) dla podobnych receptur.
Instrukcje
1 Rozgrzej piekarnik do 204°. Posmaruj puszkę z mini muffinkami. Umieść wszystkie składniki w blenderze i pulsuj, aż będą gładkie. Może być konieczne użycie szpatułki do zeskrobania boków blendera, aby wszystko dobrze się zmieszało. W tym momencie można przechowywać ciasto w lodówce do tygodnia.2
Piec w piekarniku przez 15-20 minut, aż wszystkie puffy i tylko lekko rumiane.
Wyjąć z piekarnika i ostudzić na stojaku na kilka minut.Jedz na ciepło lub oszczędzaj, aby później podgrzać.Zauważ, że Brazylijski chleb serowy jest bardzo żujący, podobnie jak japoński mochi.