Łatwe Bezmięsne Manicotti
Łatwe bezmięsne Manicotti może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 7 i kosztuje $2.11 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 24g białka, 12g tłuszczu, oraz w sumie 368 kalorii. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz szpinak, parmezan, manicotti, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Łatwe Bezmięsne Manicotti, Łatwe do wypchania Manicotti, oraz Easy Three-Cheese Manicotti dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz 1 1/2 szklanki mozzarelli, twarogu i kolejnych 5 składników (przez czarny pieprz) w średniej misce. Łyżka około 3 łyżki mieszanki sera do każdego niegotowanego manicotti.
Wlać połowę sosu pomidorowo-bazyliowego do naczynia do pieczenia o wymiarach 13 x 9 cali pokrytego sprayem do gotowania. Ułóż nadziewane muszle w jednej warstwie na sosie, a wierzch z pozostałym sosem.
Wlać 1 szklankę wody do naczynia.
Pozostałą 1/2 szklanki mozzarelli posypać równomiernie sosem. Przykryć szczelnie folią.
Piec w temperaturze 375 przez 1 godzinę lub do miękkości skorupek.
Odstawić na 10 minut przed podaniem.