Stek szwajcarski

Stek szwajcarski
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc wypróbuj Swiss Steak. Ten przepis jest dla 6 osób i kosztuje 1,26 USD za porcję. Jedna porcja zawiera 239 kalorii , 30 g białka i 9 g tłuszczu . Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Walentynki będą jeszcze bardziej wyjątkowe z tym przepisem. Jeśli masz pod ręką wodę, pieprz, sól i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest on dostarczany przez Taste of Home. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 50 minut . Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę bezmleczną . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na ocenę Spoonacular wynoszącą 57% . Ta ocena jest solidna. Użytkownikom, którym spodobał się ten przepis, spodobały się również Chłodzona szwajcarska owsianka , Grillowana kanapka z szynką i szwajcarską oraz Szynka i szwajcarska panini z grzybami i jarmużem .

Instrukcje

1
Pokrój stek na kawałki wielkości porcji. W dużym, zamykanym worku foliowym wymieszaj mąkę, sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki1 Duża Paczka Chipsów Tortilla O Smaku Limonki
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar3 Szklanki (6 Uncji) Smażonej Cebulki French's® Original Lub Cheddar
2
Dodaj wołowinę, po kilka kawałków na raz, i potrząsaj, aby ją pokryć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chipsy Tortilla O Smaku LimonkiChipsy Tortilla O Smaku Limonki
Papryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie PaskiPapryczka Jalapeno Pokrojona W Cienkie Paski
3
Na dużej patelni zrumień stek na oleju.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Oliwki Pokrojone Na ćwiartkiOliwki Pokrojone Na ćwiartki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania1 Do 1 1/2 Szklanki Fasoli Smażonej, Dokładnie Podgrzanej, Dodać Trochę Bulionu Z Kurczaka Lub Wody, Aby Uzyskać Gładką Konsystencję Nadającą Się Do Smarowania
4
Odcedź i umieść w naczyniu żaroodpornym o pojemności 2,5 kwarty. Na wierzchu ułóż seler, cebulę i pieczarki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Cienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, PoszarpanyCienko Pokrojony, Ugotowany Indyk, Poszarpany
5
Wymieszaj wodę, czosnek i sos stekowy; polej warzywa,
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Do StekówSos Do Steków
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona1 Butelka (11-1/2 Uncji) Sosu Słodko-kwaśnego, Podzielona
Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)Dodatkowe Pestki Słonecznika (opcjonalnie)
6
Przykryj i piecz w temperaturze 350° przez 1,5 godziny lub do momentu, aż mięso będzie miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do PodaniaCukier Waniliowy, Plus Dodatkowo Do Podania
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 50 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Magazyn