Przemiana chleba z cukinii i ananasa

Chleb z cukinii i ananasa "Makeover Pineapple Zucchini Bread" może być właśnie tym wegetariańskim przepisem bezmlecznym i laktoowowegetariańskim, którego szukałeś. Ten przepis jest dla 24 osób. Jedna porcja zawiera 159 kalorii , 3 g białka i 5 g tłuszczu . Za 23 centy za porcję ten przepis pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowała ten przepis. Od przygotowania do podania, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 10 minut . Tylko kilka osób naprawdę polubiło to śniadanie. Udaj się do sklepu i kup mieloną gałkę muszkatołową, sodę oczyszczoną, orzechy włoskie i kilka innych rzeczy, aby przygotować je już dziś. Jest on sponsorowany przez Taste of Home. Z oceną Spoonacular wynoszącą 0% , to danie można ulepszyć. Jeśli podoba Ci się ten przepis, mogą Ci się spodobać również takie przepisy, jak Wilgotny chleb z cukinii i ananasa , Muffinki z cukinii i ananasa oraz Chleb czekoladowy z cukinii i słodkich ziemniaków z migdałami i suszonymi wiśniami .
Instrukcje
W dużej misce ubij cukier, mus jabłkowy, olej, białka jaj, jajko i wanilię do uzyskania jednolitej konsystencji.
Wymieszaj mąkę, cynamon, proszek do pieczenia, sól, gałkę muszkatołową i sodę oczyszczoną; stopniowo dodawaj do mieszanki cukru, aż masa będzie gładka. Dodaj cukinię, ananasa i orzechy włoskie.
Przenieść do dwóch keksówek o wymiarach 8 x 4 cale i spryskać sprayem do pieczenia.
Piecz w temperaturze 175°C przez 50–60 minut lub do momentu, aż patyczek wbity w środek ciasta będzie suchy. Ostudź przez 10 minut, a następnie wyjmij z foremek i przełóż na kratkę do całkowitego ostygnięcia.