Savory Mushroom Bread to chleb na 32 osoby. Jedna porcja tego dania zawiera około 3 g białka , 2 g tłuszczu i łącznie 95 kalorii . Za 18 centów za porcję przepis ten pokrywa 4% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home wymaga aktywnych drożdży, jogurtu, mąki i soli. Od przygotowania do podania, przepis ten zajmuje około 55 minut . 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli stosujesz dietę wegetariańską laktoowowegetariańską . Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, przepis ten otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 28% , co nie jest takie niesamowite. Jeśli podoba Ci się ten przepis, sprawdź też inne podobne: Pikantne grzanki z radicchio i prosciutto polane słodkim syropowym sosem Sapa ,Pikantne, wolno pieczone pomidory z filetem z anchois oraz papryką, marchewką i pomidorami Upma (pyszna owsianka z semoliny) .
Instrukcje
1
Rozpuść masło na dużej patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Tortilli Mącznych (10 Cali), Pokrojonych Na ćwiartki
2
Dodaj pieczarki i cebulę; smaż, aż będą miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Pokroić W Kostkę O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Zastąpić łopatką Jagnięcą
3
Dodaj sos sojowy; gotuj i mieszaj jeszcze 2 minuty. Ostudź do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Funt Polędwicy Z Piersi Indyka, Pokrojonej W Kostkę O Wymiarach 1 Cala
4
W dużej misce rozpuść drożdże w ciepłej wodzie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gruszka (np. Anjou Lub Bartlett), Drobno Posiekana
1 1/4 Szklanki Ciepłej Wody (od 44 Do 48 Stopni Celsjusza)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
5
Dodaj jogurt, miód, sól, mieszankę grzybową i 2-1/2 szklanki mąki. Ubijaj, aż masa będzie gładka. Wymieszaj z pozostałą mąką, aby uzyskać miękkie ciasto (ciasto będzie lepkie).
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
2 Puszki (po 15-1/4 Uncji Każda) Pokrojonych W Plasterki Gruszek, Dobrze Odsączonych
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Zimne Niesolone Masło (1 Kostka), Pokrojone W Kostkę
1-1/4 Szklanki Płatków Muslix Z Rodzynkami, Daktylami I Migdałami
Nieprażone Pestki Dyni
6
Przenieś na posypaną mąką powierzchnię i zagniataj, aż ciasto będzie gładkie i elastyczne, około 6–8 minut.
7
Umieść w natłuszczonej misce, obracając raz, aby nasmarować wierzch. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia w ciepłym miejscu, aż podwoi objętość, około 1 godziny.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciepła śmietanka Pół Na Pół (110° Do 115°)
8
Podziel ciasto na pół i uformuj bochenki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
9
Umieść w dwóch natłuszczonych foremkach do chleba o wymiarach 9 x 5 cali. Przykryj i odstaw do wyrośnięcia, aż podwoi objętość, około 45 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ciasteczka Oreo, Pokruszone, Podzielone
10
Piec w temperaturze 400° przez 20–25 minut lub do uzyskania złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Kotletów Z żeberek Jagnięcych, Z Kośćmi Pokrojonymi W Paski