Żurawinowy puch owocowy Dip z owocowym wieńcem
Żurawinowy puch owocowy z wieńcem owocowym wymaga mniej więcej 30 minut od początku do końca. Ten przepis służy 12 i kosztuje 63 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 147 kalorii, 1G białka, oraz 7G tłuszczu. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. 1 osoba była zadowolona, że spróbowała tego przepisu. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Mieszanka soku z cytryny, kręcone endywia, SOS żurawinowo-pomarańczowy, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żurawinowy puch owocowy Dip z owocowym wieńcem, Truskawkowy Puch Owocowy Dip, oraz Truskawkowy Puch Owocowy dla podobnych receptur.
Instrukcje
W małej misce, połączyć marshmallow creme i twarogu; ubić do gładkiej. Wymieszać w sosie żurawinowo-pomarańczowym.
Linia duży talerz z liśćmi endywii.
Umieścić miskę dip w środku. Plastry jabłka zanurzyć w soku z cytryny; ułóż w okręgu około 1 cala od krawędzi płyty, nakładając plastry. Rozmieść winogrona i truskawki na jabłkach losowo wokół dip. Tuck plastry owoców gwiazdy wśród innych owoców.
Posypać nasiona granatu na liściach endywii.