Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue

Żeberka z grilla z pikantnym sosem Barbecue
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj żeberek z grilla z pikantnym sosem Barbecue. Ten bezglutenowy, bezmleczny i przyjazny dla fodmap przepis służy 24 i kosztuje 65 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 17g białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 185 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. To będzie hit w Twoim 4 Lipca wydarzenie. Udaj się do sklepu i odebrać schab z powrotem żeberka, sos pieprzowy, nasiona selera i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć biały ocet można śledzić to danie główne z Ciasto Z Octem Pekan jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Cola, Żeberka Dla Dzieci Z Sosem Barbecue Mojo, oraz Wędzone żeberka dziecięce z sosem Barbecue Espresso dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 163°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Żeberka pokroić na kawałki; posypać solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
żeberkażeberka
3
Umieść żeberka na patelni 15x10x1 cala. Przykryć folią; piec około 2 godzin 30 minut lub do miękkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
żeberkażeberka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
PatelniaPatelnia
4
Tymczasem w rondlu 2-ćwiartkowym wymieszaj składniki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
5
Podgrzać do wrzenia na średnim ogniu, często mieszając. Zmniejszyć ogień do niskiego; gotować na wolnym ogniu 15 minut, mieszając od czasu do czasu.
6
Grill gazowy lub węglowy do gotowania pośredniego zgodnie z zaleceniami producenta.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
7
Umieścić wieprzowinę na nieogrzewanej stronie dwupalnikowego grilla gazowego lub na patelni ociekowej na grillu węglowym. (Jeśli używasz jednopalnikowego grilla gazowego, gotuj na małym ogniu.) Przykryć grillem; gotować od 15 do 20 minut, polewając sosem co 5 minut, aż wieprzowina nie będzie już różowa i mięso zacznie odrywać się od kości. Wyrzucić resztki sosu.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
MięsoMięso
WieprzowinaWieprzowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
PatelniaPatelnia
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 50 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn