Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano

Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano
Żeberka marynowane w czosnku, Anaheim Chiles i świeżym Oregano wymaga ok. 5 godzin od początku do końca. Ten przepis służy 4 i kosztuje 82 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 28g tłuszczu, oraz w sumie 282 kalorie. Jest dostarczany przez Foodnetwork. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, bezmleczne i całe 30 dieta. Jeśli masz pod ręką chili, liście oregano, czosnek i kilka innych składników, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 26%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Chrupiące chili nadziewane wieprzowiną, Smażona ryba marynowana w czosnku, occie, Oregano i kminku, oraz Polędwiczki wieprzowe marynowane w czosnku, cytrynie i Oregano z sałatką grecką dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać czosnek, chiles, oregano i olej w dużym naczyniu do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Puszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości SoduPuszki) Bulion Z Kurczaka O Niskiej Zawartości Sodu
Puszka Kukurydzy Po Meksykańsku, OdsączonaPuszka Kukurydzy Po Meksykańsku, Odsączona
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół2 średnie Pomarańcze, Pokrojone W Plasterki I Przekrojone Na Pół
2
Dodaj steki i włączyć płaszcz w marynacie. Przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 4 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
3
Rozgrzać grill do góry.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Wyjmij steki z lodówki 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
5
Zdjąć z marynaty i obficie doprawić z obu stron solą i pieprzem. Grilluj steki po obu stronach, aż będą złociste i lekko zwęglone i ugotowane do średnio rzadkich i natychmiastowy odczyt termometru rejestruje 130 stopni F.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Potrójne, PrzyciętePotrójne, Przycięte
Podwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru TłuszczuPodwójnie Cięty Stek Z Kością Z żeberka (o Grubości Około 2 1/2 Cala; Około 2 1/2 Funta), Pozbawiony Nadmiaru Tłuszczu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
6
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut, luźno przykryte folią. Pokroić w grube plastry o grubości 1/2 cala i podawać.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego4 łyżki Dżemu Malinowego, Jagodowego Lub Truskawkowego
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs
Porcje4
Ocena Zdrowia3
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn