Żeberka grillowane w stylu wiejskim

Żeberka grillowane w stylu wiejskim mogą być właśnie tym przepisem bezglutenowym i bezmlecznym , którego szukasz. Ten przepis daje 4 porcje po 848 kalorii , 38 g białka i 56 g tłuszczu każda. Za 2,45 USD za porcję ten przepis pokrywa 27% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka sosu pieprzowego, octu jabłkowego, nasion selera i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób zrobiło ten przepis, a jedna powiedziałaby, że trafił w sedno. Czwarty lipca będzie jeszcze bardziej wyjątkowy dzięki temu przepisowi. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i jest gotowe w około 1 godzinę i 15 minut . Jest dostarczany przez Taste of Home. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis otrzymuje ocenę Spoonacular wynoszącą 59% , co jest solidne. Podobne przepisy obejmują : Słodkie i pikantne wiejskie żeberka , Crock-Pot: azjatyckie wiejskie żeberka z sosem fasolowo-czosnkowym i Kurczak w puszce piwa, wiejskie warzywa z pieczonym czosnkiem .
Instrukcje
Umieść żeberka w płytkiej brytfannie. Przykryj i piecz w temperaturze 325° przez 1-1/4 godziny lub do momentu, aż termometr do mięsa wskaże 160°. W międzyczasie w małym rondlu wymieszaj pozostałe składniki. Doprowadź do wrzenia. Zmniejsz ogień; gotuj na wolnym ogniu bez przykrycia przez 5 minut, od czasu do czasu mieszając.
Polej żeberka 1 szklanką sosu, obróć i pokryj.
Odcedź i wyrzuć marynatę. Grilluj żeberka bez przykrycia na średnim ogniu przez 10-12 minut, polewając 1 szklanką sosu i od czasu do czasu obracając.
Podawać z pozostałym sosem.