Żeberka do grillowania

Żeberka do grillowania
Żeberka do grillowania to bezglutenowe i bezmleczne danie główne. Na 16,39 zł za porcję, ten przepis okładki 55% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 79g białka, 176g tłuszczu, oraz w sumie 2312 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest typowy dla kuchni amerykańskiej. Udaj się do sklepu i odbierz ketchup, mielony pieprz, przyprawę do owoców morza i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć brązowy cukier można śledzić to danie główne z Brązowo-cukrowe babeczki z brązowo-maślaną glazurą jako deser. 7 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 5 godzin i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Klopsiki z grilla, Najlepsze grillowane klopsy, oraz BBQ Deviled Eggs dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać ketchup, ocet, musztarda Dijon, brązowy cukier, pieprz cayenne, sól i pieprz czarny w misce. Następnie przełożyć do rondla o grubym dnie na średnim ogniu. Pozostawić do ogrzania sosu i mieszać na ogniu przez 10 do 15 minut, mieszając przez cały czas. Następnie wyjąć i ostudzić do momentu użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli ChceszSteki Z Rostbefu Nowojorskiego Z Kością, Jeśli Chcesz
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou6 średnich Gruszek Bartlett Lub D'Anjou
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Cienkie Plasterki Szynki Virginia Lub ProsciuttoCienkie Plasterki Szynki Virginia Lub Prosciutto
4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę4 Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce1 Mała Szalotka Pokrojona W Cienkie Półksiężyce
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
2
Do przyprawy rub: w misce wymieszać sól, mieloną musztardę, paprykę, pieprz czarny, pieprz cayenne, pieprz biały, przyprawę do owoców morza i kminek wraz z łyżką. Po wymieszaniu pozostaw suchy i przykryty.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
1 Całe świeże Jalapeno1 Całe świeże Jalapeno
Musztarda W ProszkuMusztarda W Proszku
Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)Z Zawartością Tłuszczu 4 G Lub Mniejszą Na Porcję (zalecane: Krem Pomidorowy Amy's Chunky Tomato Bisque)
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Uncje Płynu świeżej WodyUncje Płynu świeżej Wody
Do średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 PosiekanejDo średniej Wielkości Białej Lub żółtej Cebuli, 1 Pokrojonej Na ćwiartki I 1 Posiekanej
Plus 2 łyżki Lodowatej WodyPlus 2 łyżki Lodowatej Wody
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dodatkowe Kandyzowane WiśnieDodatkowe Kandyzowane Wiśnie
3
Aby przygotować żebra, Usuń srebrną skórę z dolnej strony żeber. Następnie równomiernie pocierać każdy stojak z 1/4 filiżanki przyprawy pocierać na górze i na dole. Owinąć każdy stojak w folię i przechowywać na noc w lodówce lub chłodziarce.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek2 3/4 Uncji (75 Gramów) Złotych Rodzynek
18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych18 Kolosalnych Krewetek Z Ogonami, Obranych I Oczyszczonych
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
4
Aby palić żebra, podgrzej palacza orzechami pekan lub innym drewnem owocowym, doprowadzając palacza lub dół do 165 stopni F i utrzymując temperaturę. Po uzyskaniu temperatury Usuń plastik i umieść żebra w palaczu na 4 godziny, zachowując w tym momencie doneness. Żeberka powinny być ugotowane, ale nie odpadają z kości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W PlastryBrzoskwinia Lub Nektarynka Pokrojona W Plastry
16 Miniaturowych Wafli Waniliowych16 Miniaturowych Wafli Waniliowych
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
5
Do glazury żeber, usunąć je z dołu i glazury każdy stojak z 1/2 szklanki sosu BBQ. Następnie wróć do dołu na 30 do 40 minut. Ponownie, usunąć i glazury z dodatkowym 1/2 szklanki sosu i zakończyć na ostatnie 20 minut w dole. Po drugiej glazurze i ostatecznym gotowaniu Usuń żeberka z dołu. Pozostawić na 5 minut, a następnie pokroić w pojedyncze lub podwójne sekcje kości i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Podwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną KostkęPodwójnie Wędzony Boczek W Plastrach, Pokrojony W Drobną Kostkę
4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)4 Kotlety Z Polędwiczki Wieprzowej Z Kością (o Grubości 1-1/2 Cala I Wadze 8 Uncji Każdy)
(mequite, Hikora Lub Olcha)(mequite, Hikora Lub Olcha)
TrudnośćEkspert
Gotowe W5 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn