Żeberka Chińskie
Przepis Chiński żeberka jest gotowy w około 2 godziny i zdecydowanie jest super bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników chińskiego jedzenia. Jedna porcja zawiera 633 kalorie, 21g białka, oraz 44g tłuszczu. Na $4.4 za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 4. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać pięć przypraw w proszku, pełne St rack. żeberka, miód, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby wykorzystać sos sojowy można śledzić to danie główne z Cytrynowe placki kukurydziane z sosem czekoladowym Lapsang Souchong jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Żeberka Chińskie, Żeberka Chińskie, oraz 1,2,3,4,5 Żeberka Chińskie dla podobnych receptur.
Instrukcje
Posypać równomiernie żeberkami proszek z pięcioma przyprawami i wcierać w nie, aż zostaną dokładnie i równomiernie pokryte. Odstaw żebra na bok.
Połącz sos hoisin, wino shaoxing, sos sojowy i miód w worku na zamek błyskawiczny wielkości galonów.
Dodać żeberka do worka i wymieszać do równomiernego pokrycia. Zamknąć worek, przenieść do lodówki, i niech żeberka marynować co najmniej na noc i do trzech nocy.
Po przygotowaniu do gotowania Rozgrzej piekarnik do 191°.
Wyjąć żeberka z worka, wycierając nadmiar marynaty palcami (zastrzegamy marynatę). Linia obramowane blachy do pieczenia z folią, ustawić stojak drutu w nim i rozprowadzić żebra równomiernie na stojaku. Przykryć folią aluminiową i piec przez 1 godzinę.
Usuń folię, żeberka szczotkować marynatą, zwiększyć ciepło do 232°, i kontynuować pieczenie, aż zwęglone, szkliwione i lepkie, o 20 minut dłużej, obracając żeberka i fastrygowanie marynatą jeszcze raz podczas gotowania.
Pozwól odpocząć 10 minut, a następnie służyć.