Żabnica na parze: Polpo w Umido

Żabnica na parze: Polpo w Umido
Żabnica na parze: Polpo w Umido może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 11g tłuszczu, oraz w sumie 201 kalorii. Ten jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis służy 6 i kosztuje $3.9 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś kawałek kija cynamonu, cebula, Żabnica i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć laskę cynamonu, można śledzić to danie główne z Lody cynamonowe z cynamonowymi chipsami jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 82%, to danie jest znakomite. Spróbuj Żabnica na parze: Polpo w Umido, Duszona Żabnica: Codan w Umido, oraz Insalata di Calamari e Polpo (Sałatka z owoców morza na ciepło) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W rondlu na średnim ogniu, delikatnie pocić czosnek w oliwie z oliwek, aż będzie bardzo miękki, ale nie rumiane.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodaj cebulę i kontynuować gotowanie 5 do 7 protokół, aż cebula jest miękka i brązowieje. Zwiększyć ciepło do średniej wysokości i dodać połówki pomidorów, ściąć boki w dół. Gotować pomidory, obracając często, aż uwolnią swoje soki i są bardzo miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PomidorPomidor
CebulaCebula
3
Wymieszać natkę pietruszki, płatki czerwonej papryki, sól, pieprz i cynamon, przykryć patelnię i gotować przez 15 minut, aż sos będzie gęsty i aromatyczny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Płatki Czerwonej PaprykiPłatki Czerwonej Papryki
CynamonCynamon
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
SOSSOS
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Usuń laskę cynamonu i przepchnij sos przez sito o drobnych oczkach lub młyn warzywny lub proces do grubego puree. Powrót sos do wypłukanej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Laska CynamonuLaska Cynamonu
WarzywaWarzywa
SOSSOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SitoSito
PatelniaPatelnia
5
Pokrój żabnicę na 6 porcji i dodaj do gotującego się sosu. Gotować, obracając kawałki ryby, aż ryba jest gotowane przez, ale nadal firma, o 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
ŻabnicaŻabnica
SOSSOS
RybyRyby
6
Wyjąć z ognia i podawać natychmiast, SOS łyżką na kawałki ryb.
Składniki, których będziesz potrzebować
SOSSOS
RybyRyby

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Maysaran Arsheen Pinot Gris z 4.5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.
Maysara Arsheen Pinot Gris
Maysara Arsheen Pinot Gris
Jasny wyraz owoców z przodu, witając podniebienie nutami ściętej trawy w ciepły dzień. Wino jest zakotwiczone rześką kwasowością, ale nie tak bardzo, aby obezwładnić ulotną słodycz, która pozostawia uśmiech. Arsheen ma inteligentny, orzeźwiający charakter, który nada klarowności szeregowi przetworów z ryb, drobiu i wieprzowiny.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia76
Magazyn