Świąteczne Kwadraty Owocowe
Jeśli chcesz dodać więcej lacto ovo vegetarian przepisy do swojego repertuaru, świąteczne kwadraty owocowe mogą być przepisem, który powinieneś wypróbować. Ten przepis służy 36. Za 18 centów za porcję, ten przepis okładki 1% Twoje dzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 85 kalorii, 1G białka, oraz 2G tłuszczu. Jeśli masz pod ręką cukier, mąkę, masło i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jedna osoba cieszyła się, że spróbowała tego przepisu. Jest dostarczany przez Allrecipes. Działa dobrze jako hor d ' oeuvre. Od przygotowania do talerza ten przepis zajmuje około 45 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Świąteczna Sałatka Owocowa, Świąteczna Sałatka Owocowa, oraz Świąteczna Drabina Owocowa.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Lekko nasmaruj kwadratową patelnię 9x9 cali.
W małej misce wymieszaj owoce lodowate i 1/4 szklanki mąki na tyle, aby pokryć owoce. W średniej misce wymieszaj masło i cukier. Dodaj koncentrat soku pomarańczowego, następnie jajko i ekstrakt z migdałów. Przesiej mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszaj z kremową mieszanką. Na koniec dodaj owoce pokryte mąką i orzechy włoskie.
Rozłóż ciasto równomiernie na przygotowanej patelni 9x9 cali.
Piecz przez 20 minut lub do momentu, gdy batony zaczną odrywać się od boków patelni.
Wyjmij z piekarnika i ostudź przed lukrem.
Aby zrobić lukier, połącz cukier cukierniczy, 3 łyżki masła i sok pomarańczowy w małej misce. Ubijaj, aż będzie lekki i puszysty.
Rozłóż na schłodzonych batonach, a następnie pokrój w kwadraty.
Polecane wino: Wino Musujące, Sparkling Rose
Wino musujące i musujące różowe to moje najlepsze typy na Antipasti. Jeśli serwujesz wybór przystawek, nie możesz się z nimi pomylić. Oba są bardzo przyjazne dla żywności i uzupełniają różnorodne smaki. Jednym z win, które możesz spróbować, jest Laurent-Perrier Brut rosé. Ma 4,5 na 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 50 dolarów.
![Laurent-Perrier Brut Rose]()
Laurent-Perrier Brut Rose
Wykonany w 100% z winogron Pinot Noir z dziesięciu w 100% ocenianych wiosek, ten szampan zyskuje wspaniały różowy kolor i zaokrąglone czerwone smaki owocowe z procesu znanego jako "saignée", w którym skórki winogron pozostają w kontakcie z sokiem przez trzy dni. Laurent-Perrier ' s Cuvee Rosé to nie tylko pyszny aperitif, ale także dobry dodatek do wielu różnych potraw, zwłaszcza puddingów.Alkohol: 12% obj.