Świąteczne Ciasteczka Cukrowe

Świąteczne Ciasteczka Cukrowe
Świąteczne ciasteczka cukrowe mogą być tylko deserem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 105 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 27 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 36. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jest idealny do Boże Narodzenie. Jeśli masz vanillan ekstrakt, tylko białe, złoty brązowy cukier, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Podobne przepisy to Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, Świąteczne Ciasteczka Cukrowe, oraz Świąteczne Ciasteczka Cukrowe.

Instrukcje

1
Za pomocą miksera elektrycznego, beat masło i cukier w dużej misce, aż puszyste. Ubić w jajku i wanilii. Przesiać mąkę, proszek do pieczenia, sól i gałkę muszkatołową; wymieszać, aby dobrze wymieszać. Obrócić ciasto na lekko posypaną mąką powierzchnię i delikatnie zagnieść 1 minutę. Kształt ciasta na 1/2 cala grubości prostokąta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Gałka MuszkatołowaGałka Muszkatołowa
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
CukierCukier
SólSól
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Pokroić na 4 równe kawałki; zawinąć w plastik i przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny i do 1 dnia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
3
Pozostawić ciasto lekko zmiękczyć w temperaturze pokojowej przed rozwałkowaniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
4
Umieść stojak na środku piekarnika i rozgrzej do 177°. masło duża blacha do pieczenia. Pracując z 1 kawałkiem ciasta na raz, rozwałkuj ciasto na lekko posypanej mąką powierzchni do grubości 1/8 cala, często podnosząc i obracając ciasto i bardzo lekko odkurzając powierzchnię mąką, aby zapobiec przyklejaniu się. Za pomocą mąki 3 - do 4-calowych noży, wyciąć ciasteczka. Odciągnąć nadmiar ciasta z okolic ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Wyciąć CiasteczkaWyciąć Ciasteczka
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
5
Przenieś ciasteczka do przygotowanej blachy do pieczenia, odstęp 1 cala od siebie (ciasteczka nie będą się rozprzestrzeniać). Jeśli używasz ciastek jako wiszących ozdób, wciśnij 1 KONIEC słomy do picia przez ciasto w pobliżu górnej części każdego ciastka; podnieś słomę, a następnie usuń małe okrągłe ciasto ze słomy. Delikatnie przełożyć resztki ciasta; wyciąć więcej ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Słomki Do PiciaSłomki Do Picia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
6
Przenieś na ten sam arkusz.
7
Piec ciasteczka do jasnobrązowego, o 11 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
8
Ostudzić 5 minut na arkuszu.
9
Przenieś ciasteczka do szafy; fajne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
10
Powtórz z pozostałymi kawałkami ciasta, piecząc po 1 arkuszu ciasteczek na raz. Fajne blachy do pieczenia całkowicie i blacha masło lekko między partiami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
MasłoMasło
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
1
Ubić 9 szklanek cukru i białka w proszku w dużej misce do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Suszone Białka JajSuszone Białka Jaj
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Ubij w 12 łyżkach wody. Jeśli to konieczne, ubij więcej wody przez łyżeczki do herbaty lub więcej cukru przez łyżki do herbaty, aż lukier będzie średnio gruby i bardzo gładki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
3
Umieść 1/2 szklanki lukier do każdej z 4 małych miseczek; mix kolorów za pomocą instrukcji w polu na poprzedniej stronie. (Można przygotować 1 dzień wcześniej. Przykryj miski i pozostały lukier folią, aby lukier nie wyschł. Przechowywać w temperaturze pokojowej.) Cienki lukier w każdej misce w razie potrzeby, mieszając w 1/4 łyżeczki wody na raz.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
WodaWoda
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Za pomocą pędzla do ciasta lub małej metalowej szpatułki, rozłóż lukier na ciastkach; odstaw ciasteczka na bok i pozostaw lukier do wyschnięcia, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka OffsetowaSzpatułka Offsetowa
Szczotka Do CiastaSzczotka Do Ciasta
5
Odciąć małą końcówkę od końca 1 jednorazowego worka na ciasto (odciąć nieco więcej, jeśli planujesz włożyć metalową końcówkę). Złóż górę 2 cale torby, tworząc kołnierz. Trzymając torbę pod kołnierzem i za pomocą małej gumowej szpatułki, wypełnij torbę 1 kolorem lukru. Powtórz z pozostałymi woreczkami z ciasta, wypełniając każdy z nich 1 kolorem lukru. Dekoracje rur na matowych ciasteczkach w pożądanych wzorach i kolorach.
Składniki, których będziesz potrzebować
LukierLukier
Pliki CookiePliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
SzpatułkaSzpatułka
6
Pozostaw ciasteczka, aż dekoracje będą twarde i suche, co najmniej 4 godziny. (Można przygotować 3 dni wcześniej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
7
Umieścić ciasteczka w jednej warstwie między arkuszami papieru woskowanego w hermetycznym pojemniku; przechowywać w temperaturze pokojowej.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
8
* Można znaleźć w sekcji produkty piekarnicze większości supermarketów
9
** Barwniki do żywności Wilton, jednorazowe torebki na ciasta i metalowe końcówki są dostępne pocztą od Jane ' s Cakes and Chocolates; zadzwoń 800-262-7630.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kolor żywnościKolor żywności
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Torba Na CiastoTorba Na Ciasto
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje36
Ocena Zdrowia0
Magazyn