Świeży tuńczyk Stir-Fry z kolendrą i limonką
Świeży tuńczyk Stir-Fry z kolendry i limonki może być dobrym przepisem, aby rozwinąć pole przepis dania głównego. Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje 4,62 zł za porcję. Jedna porcja zawiera 430 kalorii, 38g białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka ząbków czosnku, skrobia kukurydziana, sok z limonki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Przynosi wam to moje przepisy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest znakomity. Podobne przepisy to Okłady Z Tuńczyka Z Limonką Kolendrową, Świeże Burgery Z Tuńczykiem Z Imbirem I Kolendrą, oraz Świeża kukurydza z limonką i kolendrą.
Instrukcje
Połącz sok z limonki i tuńczyka w średniej misce.
Połącz sos teriyaki i skrobię kukurydzianą w małej misce, mieszając trzepaczką.
Rozgrzać olej w dużej patelni nonstick na średnim ogniu.
Dodaj cebulę, imbir i czosnek; smażyć przez 2 minuty.
Dodaj mieszaninę tuńczyka; smażyć przez 2 minuty.
Dodać mieszaninę teriyaki; smażyć 30 sekund lub aż lekko zgęstnieje.
Podawać na ryżu i posypać kolendrą.