Świeży Sos Jagodowy

Świeży Sos Jagodowy
Świeży sos jagodowy może być tylko sos, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 0g białka, 0g tłuszczu, oraz w sumie 59 kalorii. Ten bezglutenowy, przyjazny dla fodmap i wegetariański przepis służy 12 i kosztuje 13 centów za porcję. Jeśli masz jagody, ekstrakt z wanilii, mieloną gałkę muszkatołową i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ta partytura jest do poprawy. Spróbuj Świeży Brukowiec Jagodowy Z Sosem Jagodowym, Świeży Sos Jagodowy, oraz Kurczak smażony w sosie ze świeżych jagód dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć 1 szklankę wody i cukru w małym rondlu na średnim ogniu; doprowadzić do wrzenia. Gotować 5 minut lub aż cukier się rozpuści, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
CukierCukier
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Dodać jagody i pozostałe składniki na patelnię; powrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do średniej; gotować 4 minuty lub aż jagody pop, mieszając od czasu do czasu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Borówki AmerykańskieBorówki Amerykańskie
JagodyJagody
1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego1 Puszka (11,3 Uncji) Nektaru Brzoskwiniowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Zdjąć z ognia.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia0
Magazyn