Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe

Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe
Świeże Truskawkowe ciasto migdałowe może być tylko deser szukasz. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 10 g tłuszczu, oraz w sumie 239 kalorii. Ten przepis służy 8. Ten przepis jest lubiany przez 28 smakoszy i kucharzy. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jeśli masz wyciąg z migdałów, kruche ciasteczka pekanowe, truskawki i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 33%. Spróbuj Świeże Truskawkowe Ciasto Migdałowe, Świeże babeczki truskawkowe z masłem migdałowym, oraz Świeże Muffinki Truskawkowe, Migdałowe I Kokosowe dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
2
W małej misce wymieszać wszystkie składniki skórki. Naciśnij na dolnej i górnej stronie 9-calowej płyty pie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
3
Piec przez 8 minut. Całkowicie fajne.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®
4
Rozgnieść tyle truskawek, aby równa 1 szklanka. W rondlu 2-quart, połączyć cukier i skrobię kukurydzianą. Wymieszać z puree jagodowym i wodą. Gotować na średnim ogniu, stale mieszając, aż mieszanina zgęstnieje i dojdzie do pełnego wrzenia(8 do 15 minut). Gotuj 1 minutę; usuń z ognia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Dodatkowe Laski CukierkówDodatkowe Laski Cukierków
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Wymieszać z solą i ekstraktem z migdałów; ostudzić 10 minut. Upieczoną skórkę napełnij pozostałymi świeżymi truskawkami; ugotowaną mieszankę zalej świeżymi jagodami. Przechowywać w lodówce co najmniej 3 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia1/4 Szklanki Zmielonych Orzechów Makadamia
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Maleńkie Tarty W Czerwonej PanierceMaleńkie Tarty W Czerwonej Panierce
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
6
W razie potrzeby udekoruj bitą śmietaną i orzechami włoskimi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)1/3 Szklanki Drobno Pokruszonych Wafelków Waniliowych (około 10 Wafli)
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn