Świeże pierogi z brzoskwiniami podane z twardym sosem
Świeże pierogi z brzoskwiniami podane z twardym sosem to Wegetariańskie przystawka. Jedna porcja zawiera 673 kalorie, 7G białka, oraz 35 g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 1,23 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Udaj się do sklepu i odbierz brzoskwinie, masło, sól i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 30%, to danie nie jest takie super. Spróbuj Ule brzoskwiniowe z twardym sosem, Pierogi brzoskwiniowe z sosem malinowym, oraz Pierogi brzoskwiniowe z sosem śmietanowym waniliowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać mąkę i sól.
Pokrój w maśle o Smaku skrócenia za pomocą rąk lub blendera do ciasta, aż mieszanina przypomina grube okruchy.
Posyp ciasto lodowatą wodą i mieszaj, aż mieszanina się połączy. Ciasto zagnieść krótko, a następnie podzielić na 6 sztuk.
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F (190 stopni C).
Na lekko posypanej mąką powierzchni rozwałkuj każdy kawałek ciasta w cienkie kółko.
Umieścić dwie połówki brzoskwini razem i zawinąć w każdym okręgu ciasta, uszczelniając na górze.
Ułożyć pierogi na blasze do pieczenia.
Pierogi piec przez 30 minut w nagrzanym piekarniku lub na złoty kolor. Podczas pieczenia pierogów zrobić sos. W średniej misce, wymieszać masło, jajko, gałka muszkatołowa, wanilia i sól za pomocą miksera elektrycznego na niskiej prędkości. Stopniowo wymieszać z cukrem cukierniczym. Łyżka na ciepłe pierogi.