Świeże Ciasto Truskawkowo-Limonkowe
Świeże ciasto truskawkowo-limonkowe to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka żelatyny, sok z limonki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową, Świeże Babeczki Truskawkowo-Limonkowe, oraz Świeży Koktajl Truskawkowo-Limonkowy Tom Collins.
Instrukcje
Połącz żelatynę i wrzącą wodę w średniej misce; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Przykryć i zamrozić 8 minut lub do uzyskania konsystencji białka.
Dodać truskawki i 1 łyżkę soku z limonki; dobrze wymieszać. Łyżka do skorupy; przykryć i schłodzić 2 godziny lub do firmy.
Połącz ubitą polewę i pozostały 1/2 łyżki soku z limonki w małej misce.
Ciasto pokroić na 8 sztuk.
Miejsce na poszczególnych potrawach. Top każdy kawałek z 1/4 szklanki ubitej mieszaniny topping; posypać każdy z tartej skórki limonki.