Świeże Ciasto Truskawkowo-Limonkowe

Świeże Ciasto Truskawkowo-Limonkowe
Świeże ciasto truskawkowo-limonkowe to bezmleczne przepis z 8 porcjami. Na 1,14 zł za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 166 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Mieszanka żelatyny, sok z limonki, wody i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 18 minut. Z łyżeczką wynik 43%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Świeże truskawki pieczone Mini pączki z polewą truskawkowo-limonkową, Świeże Babeczki Truskawkowo-Limonkowe, oraz Świeży Koktajl Truskawkowo-Limonkowy Tom Collins.

Instrukcje

1
Połącz żelatynę i wrzącą wodę w średniej misce; mieszaj, aż żelatyna się rozpuści. Przykryć i zamrozić 8 minut lub do uzyskania konsystencji białka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
Opakowania) żelatyna Malinowa Lub TruskawkowaOpakowania) żelatyna Malinowa Lub Truskawkowa
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Dodać truskawki i 1 łyżkę soku z limonki; dobrze wymieszać. Łyżka do skorupy; przykryć i schłodzić 2 godziny lub do firmy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Opcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże TruskawkiOpcjonalnie Bita Polewa I Pokrojone W Plasterki świeże Truskawki
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Słoik Bezpestkowych Konfitur MalinowychSłoik Bezpestkowych Konfitur Malinowych
3
Połącz ubitą polewę i pozostały 1/2 łyżki soku z limonki w małej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
1 Truskawka Bez łuski1 Truskawka Bez łuski
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Ciasto pokroić na 8 sztuk.
5
Miejsce na poszczególnych potrawach. Top każdy kawałek z 1/4 szklanki ubitej mieszaniny topping; posypać każdy z tartej skórki limonki.
Składniki, których będziesz potrzebować
32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)32 Ciasteczka Imbirowe, Pokruszone (około 1-1/2 Szklanki)
Skórka Z LimonkiSkórka Z Limonki
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W18 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia6
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn