Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette

Świeża sałatka z gruszek i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette
Świeża sałatka z gruszki i zielonej fasoli z sorgo Vinaigrette może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 181 kalorii. Ten bezglutenowy i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 1,15 zł za porcję. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz gruszki bartlett, sałatki dla smakoszy, pikantne pekany i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 48%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Sałatka ze świeżych gruszek i Brie z winegretem jeżyn, Sałatka z zielonej fasoli, żółtej fasoli i pomidorów z białym balsamicznym winegretem, oraz Gruszka, prażony orzech i mieszana Sałatka Zielona z szampanem-winegretem żurawinowym dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę gotować we wrzącej osolonej wodzie, aby pokryć 3 do 4 minut lub aż będzie krucha-miękka; odcedzić. Zanurz fasolę w lodowatej wodzie, aby zatrzymać proces gotowania; odcedzić. Wrzucić razem warzywa sałatkowe, następne 4 składniki, i fasola.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
WodaWoda
FasolaFasola
2
Podawać z sorgo Vinaigrette.
Składniki, których będziesz potrzebować
VinaigretteVinaigrette
SorgoSorgo
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h, 15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia11
Magazyn