Świeża Salsa z pomidorami

Świeża Salsa z pomidorami
Przepis świeża Salsa z pomidorami jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegańskie opcja dla miłośników kuchni meksykańskiej. Ta przystawka ma 160 kalorii, 3G białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Na 42 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 10. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, cebulę, chipsy tortilla i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 15%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Salsa ogórkowa ze świeżymi pomidorami, Domowe Pomidory Salsan Przy Użyciu Świeżych Pomidorów, oraz Chrupiące smażone zielone pomidory ze świeżymi pomidorami Salsa.

Instrukcje

1
Połącz wszystkie składniki z wyjątkiem chipsów.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
2
Podawać salsę z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia2
Magazyn