Świeża kukurydza i cukinia Saute
Świeża kukurydza i cukinia Saute może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 191 kalorii, 4G białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Na $1.2 za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 33 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 25 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odebrać paprykę, cebulę, kłosy kukurydzy i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Świeża kukurydza i cukinia Saute, Świeża kukurydza cukinia i kapusta Napa Saute, oraz Świeża Letnia Kukurydza Sauté dla podobnych receptur.
Instrukcje
Masło ciepła na patelni na średnim ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż lekko rumiane, 1 do 2 protokół. Gotować i mieszać cebulę w roztopionym maśle, aż przezroczyste, o 5 protokół.
Wytnij ziarna z kłosów kukurydzy.
Dodać cukinię i kukurydzę; gotować i mieszać, aż cukinia będzie miękka, o 8 protokół. Doprawić solą morską i pieprzem.