Śródziemnomorskie Tacos Rybne
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu meksykańskich przepisów, więc spróbuj Tacos z rybami śródziemnomorskimi. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 1723 kalorii, 84g białka, oraz 46 g tłuszczu każdy. Na $10.89 za porcję, ten przepis okładki 56% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób lubiło to danie główne. Udaj się do sklepu i odbierz sól i pieprz, grecki jogurt, oregano i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby zużyć grecki jogurt można śledzić to danie główne z Greckie Ciastka Jogurtowe jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 32 minuty. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 82%. Ten wynik jest super. Spróbuj Śródziemnomorskie Tacos Rybne, Jack Crevalle (Lub Inne Ryby) Tacos Z Rybami, oraz Kalmary Śródziemnomorskie Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzać patelnię grillową na średnim ogniu lub rozgrzać grill zewnętrzny.
Połącz sok i skórkę z 2 cytryn, oregano, pietruszki, 2 ząbki czosnku, oliwy z oliwek i dodaj rybę, obróć do obtarcia i doprawić solą i pieprzem.
Owiń tortille w folię i umieść w ciepłym piekarniku lub bezpośrednio na grillu, aby zmiękczyć i ogrzać.
Sałatę rzymską rozdrobnić i połączyć z pokrojoną w plasterki cebulą.
Pokrój ostrą paprykę i rezerwy.
Połącz czerwoną paprykę i jogurt w robocie kuchennym.
Dodać kminek, 1 ząbek czosnku, skórkę i sok z pozostałej1 cytryny, ogórek i proces do gładkiej, przenieść do miski.
Grill ryby 6 do 7 minut, aż firmy i gotowane przez następnie pokroić w kostkę.
Podawać rybę do zawinięcia w miękkie tortille z sałatą, cebulą, ostrą papryką i sosem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Fish sprawdza się bardzo dobrze z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jedno wino, którego możesz spróbować to Menage a Trois Limelight Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 11 dolarów.
![Menage a Trois Limelight Pinot Grigio]()
Menage a Trois Limelight Pinot Grigio
Ménage à Trois Limelight rzuca światło na orzeźwiające cytrusowe smaki w najbardziej olśniewający sposób. Limelight to nowa gwiazda z seksownymi aromatami kwiatu pomarańczy, które prowadzą do pikantnej limonki i przepysznych smaków jabłek Granny Smith, które sprawiają, że jesteś pucker up. Nutę wiciokrzewu i mineralności równoważą wyraźne nuty cytrusowe, zanim zasłony opadną, z orzeźwiającym, chrupiącym wykończeniem.