Pudding śniadaniowy z pralinami chlebowymi może być właśnie wegetariańskim przepisem na lakto ovo, którego szukałeś. Za 1,11 USD za porcję ten przepis pokrywa 12% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 11 g białka i 23 g tłuszczu. Ten przepis służy 12 osobom. Niewiele osób robiło ten przepis i 1 powiedziałbym, że był strzałem w dziesiątkę. Jeśli masz pod ręką śmietankę pół na pół, masło, ekstrakt waniliowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Świetnie sprawdza się jako dość tani deser. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 28%. Wynik ten jest raczej zły. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili także śniadaniowy pudding z pralinami, pralinowy pudding chlebowy i pekanowy pralinowy pudding chlebowy.
Instrukcje
1
W dużej misce wymieszaj pierwsze osiem składników, aż się połączą. Wmieszać chleb.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Piwa
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Duży Bukiet Fiołków Polnych (wraz Z łodygami), Umyty
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Przenieś do natłuszczonej formy o wymiarach 13 x 9 cali. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
3
Posypać orzechami pekan i brązowym cukrem; posmarować masłem. Przechowywać w lodówce, pod przykryciem, przez kilka godzin lub przez noc.
Madeiran i Pedro Ximénez to moje ulubione dania na pudding chlebowy. Słodki, orzechowy smak Pedro Ximéneza z nutami fig i karmelu doskonale komponuje się z puddingiem chlebowym. Madera to kolejna opcja – można nawet znaleźć przepisy wykorzystujące maderę w puddingu chlebowym! Wagner Vineyards Riesling Ice z oceną 4,7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym wyborem. Kosztuje około 31 dolarów za butelkę.
Wagner Winnice Riesling Ice
Delikatnie naciskając zamrożone winogrona, wydobywamy tylko sok, pozostawiając wodę w postaci lodu. Rezultatem jest luksusowe, pełne wino deserowe. Aromatyczny i pikantny, każdy łyk eksplodował żywą owocowością i pozostawiał żywy, długotrwały finisz.