Śmierć Przez Czekoladę I
Śmierć przez czekoladę i jest bezmleczne danie główne. Na 18,11 zł / porcja, ten przepis okładki 31% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 62g białka, 158 g tłuszczu, oraz w sumie 4977 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Jeśli masz bitą polewę, likier kawowy, cukierki z czekolady mlecznej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać bitą polewę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tort Truskawkowe Słoneczko jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Z łyżeczką wynik 71%, to danie jest dobre. Podobne przepisy to Śmierć przez czekoladę, Śmierć przez czekoladę, oraz Death by Chocolate IV.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka trzy 8 calowe okrągłe patelnie do ciast.
Przygotuj mieszankę tortową zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Wlać ciasto do przygotowanych patelni.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 30 minut.
Niech ciasto ostygnie lekko, a następnie przekłuć ciasta widelcem.
Nalewamy stopniowo likier kawowy na trzy warstwy ciasta.
Przygotuj mus czekoladowy zgodnie ze wskazówkami na opakowaniu.
Gdy ciasto jest cool rozbić go na kawałki.
Kawałki ciasta warstwowego, mus czekoladowy, zmiażdżone batoniki toffi z masłem i ubita polewa 1/3 na raz w dużej szklanej misce. Zetrzyj batonik czekoladowy na wierzchu.
Odstawić do lodówki na kilka godzin przed podaniem.