Nigdy nie można mieć zbyt wiele przepisów dania głównego, więc dać kawę duszone łyżka jagnięcina spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 52g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 435 kalorii. Ten przepis służy 8. Na $4.97 za porcję, ten przepis okładki 36% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Jeśli masz nogę jagnięciny, wino, pomidor i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 6 godzin i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 84%. Ten wynik jest doskonały. Spróbuj Jagnięcinę Mean można jeść łyżką, Gigot a la Cuillère-Francuska wolno gotowana łyżka jagnięcina, oraz Trzcina Jagnięca Duszona dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 40
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
2
Zmielić 2 ząbki czosnku i natrzeć na jagnięcinę, rozprowadzając równomiernie. Jagnięcinę obficie posypać solą i pieprzem. Umieścić jagnięcinę na stojaku w kształcie litery V w dużej patelni do pieczenia. Surround rack z cebulą, marchew, szalotka, pomidor, i pozostałe 4 ząbki czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Całe Ząbki Czosnku
Szalotka
Marchew
Pomidor
Mięso Mielone
Cebula
Jagnięcina
Sucha Przyprawa Rub
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
3
Skropić oliwą z oliwek na warzywa i jagnięcinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Oliwa Z Oliwek
Jagnięcina
4
Pieczeń 30 minut. Zmniejszyć ogień do 350 i gotować kolejne 30 minut.
5
Zmniejsz temperaturę do 25
6
Przełożyć jagnięcinę na talerz i podnieść stelaż z patelni. Ustaw patelnię na palniku na dużym ogniu, dodaj wino i gotuj, używając szerokiej metalowej szpatułki, aby wymieszać i zeskrobać karmelizowane warzywa z dna patelni, aż wino zmniejszy się o połowę. Wymieszać w 2 filiżanki kawy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kawa
Jagnięcina
Wino
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Szpatułka
7
Zdjąć z ognia. Odstawić jagnięcinę na patelnię( bez stelaża); na nią nałożyć łyżkę soków. Przykryć szczelnie folią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia Aluminiowa
Patelnia
8
Powrót do piekarnika i gotować, aż jagnięcina będzie miękka i odciągając od kości, o 5 godzin, obracając jagnięcinę raz w połowie gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kości
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Przełożyć jagnięcinę na talerz i przykryć folią. Podgrzej pozostałą 1 filiżankę kawy i wlej płynem i warzywami z patelni do blendera, pracując partiami w razie potrzeby. Puls do gładkości.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Kawa
Jagnięcina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Folia Aluminiowa
Patelnia
10
Wlać sos przez sitko ustawione nad miską, używając tylnej części łyżki lub chochli, aby w razie potrzeby przepchnąć go. Doprawić sosem solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sito
Chochla
Cukierki Peachie-o
11
Połowę sosu polać jagnięciną, a resztę podawać w misce.