Łosoś zawinięty w boczek ze zwiędłym szpinakiem

Łosoś zawinięty w boczek ze zwiędłym szpinakiem
Łosoś zawinięty w boczek z zwiędłym szpinakiem może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $4.99 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 402 kalorie, 35g białka, oraz 25 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Jeśli masz pełnoziarniste, oliwę z oliwek, pieprz i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać mieszankę ziaren, możesz podążać za tym daniem głównym z Jogurt miodowy i jagody mieszane z pełnoziarnistymi goframi jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 86%. Ten wynik jest spektakularny. Podobne przepisy to Przegrzebki z boczkiem z indyka z zwiędłym szpinakiem, Pieczony łosoś ze zwiędłym szpinakiem, oraz Zdrowy pyszny łosoś z zwiędłym szpinakiem.

Instrukcje

1
Rozgrzej brojlery i umieść brojlery pod brojlerem, aby jego stojak był około 4 cali od ciepła.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
BrojlerBrojler
2
Rybę osuszyć i posypać solą i pieprzem, a następnie rozłożyć boki musztardą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
MusztardaMusztarda
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
RybyRyby
3
Ułóż 1 plasterek boczku wzdłuż górnej części każdego filetu, chowając końce boczku pod filetem (końce się nie spotkają). Nawlecz 1 szaszłyk przez długość każdego fileta, wchodząc i wychodząc z ryby przez boczek, aby ją zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzaszłykiSzaszłyki
4
Ułóż rybę, boczek w dół, na rozgrzanym stojaku brojlerów i broil 3 minuty, następnie odwróć i broil, aż ryba jest po prostu gotowane przez i boczek jest chrupiące, 3 do 4 minut więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoczekBoczek
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia BrojlerówPatelnia Brojlerów
5
Podczas broils łososia, gotować szalotki w oleju w 12-calowej patelni ciężkich na umiarkowanym ogniu, mieszając od czasu do czasu, aż zacznie brązowieć, 3 do 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzalotkaSzalotka
łosośłosoś
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
6
Dodać szpinak i gotować, przykryte, mieszając od czasu do czasu, aż szpinak jest po prostu zwiędły, 1 do 2 protokół. Doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
SzpinakSzpinak
7
Łososia podawać ze szpinakiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
SzpinakSzpinak
łosośłosoś

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Łosoś świetnie komponuje się z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Rochioli Estate Chardonnay z oceną 4,3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 42 dolarów za butelkę.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia77
Magazyn