Łosoś z miodem i musztardą

Łosoś z miodem i musztardą
Łosoś z miodem i musztardą może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i pescatariański przepis służy 3 i kosztuje 3,72 zł za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 31g białka, 18g tłuszczu, oraz w sumie 336 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Ten przepis z Food.com ma 11 fanów. Jeśli masz filet z łososia, masło, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć miód można śledzić to danie główne z Piernik Miodowy jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 75%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Fasolka szparagowa z miodowo-musztardową glazurą, oraz Grillowany kurczak z miodowo-musztardową glazurą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay z 4.1 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Hahn Winery Santa Lucia Highlands Chardonnay
Bogate i warstwowe, z jedwabistymi nutami brzoskwini, nektarynki, dojrzałej gruszki i wanilii.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje3
Ocena Zdrowia21
Magazyn