Łosoś wędzony z sałatką jajeczną i fasolką szparagową

Łosoś wędzony z sałatką jajeczną i fasolką szparagową
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj wędzonego łososia z sałatką jajeczną i fasolką szparagową. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 38 g tłuszczu, oraz w sumie 479 kalorii. Ten bezmleczny i pescatariański przepis służy 4 i kosztuje $3.7 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz skórkę z cytryny, majonez, szczypiorek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć majonez, możesz podążać za tym daniem głównym z Super! Ciasteczka Z Masłem Orzechowym Lżejsze jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 61%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Smażony łosoś wędzony z fasolką szparagową i szczypiorkiem, Fasola szparagowa z wędzonym boczkiem, oraz Fasolka Szparagowa Z Wędzonym Paprikanem I Migdałami dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Fasolę ugotować w średnim rondlu z wrzącej osolonej wody (2 łyżeczki soli na 2 litry wody), odkrytą, aż będzie chrupiąca-miękka.
Składniki, których będziesz potrzebować
FasolaFasola
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
2
Odcedzić i przenieść do łaźni lodowej do ostygnięcia. Pat dry.
Składniki, których będziesz potrzebować
LódLód
3
Musztardę, szalotkę, ocet, olej, 1/4 łyżeczki soli i 1/8 łyżeczki pieprzu wymieszać z fasolą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MusztardaMusztarda
SzalotkaSzalotka
OcetOcet
PieprzPieprz
FasolaFasola
SólSól
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Wymieszaj jajka, majonez, seler, szczypiorek, skórkę z cytryny i sok, 1/2 łyżeczki soli i 1/4 łyżeczki pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skórka CytrynowaSkórka Cytrynowa
MajonezMajonez
SelerSeler
SzczypiorekSzczypiorek
PieprzPieprz
SokSok
JajkoJajko
SólSól
5
Podziel rukolę między słoiki i ułóż fasolę, łososia i sałatkę jajeczną na wierzchu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sałatka JajecznaSałatka Jajeczna
RukolaRukola
łosośłosoś
FasolaFasola
1
Zmontowane słoiki można schłodzić do 6 godzin.
2
Podawać w temperaturze pokojowej.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia20
Magazyn