Łosoś Wędzony Smørrebrød

Łosoś Wędzony Smørrebrød
Wędzony łosoś Smørrebrød jest pescatarian danie główne. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 15g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 213 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 4,07 zł za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Udaj się do sklepu i odbierz gałązki koperku i płaskie liście pietruszki, koperek, sok z cytryny i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 68%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Łosoś i ogórek Mini Smørrebrød (Smørrebrød med røget Laks og Agurker), Słodko-kwaśna ryba Mini Smørrebrød (Smørrebrød med stegte Fisk i Eddike), oraz Krewetka Mini Smørrebrød (Smørrebrød med Rejer) dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Ziemniaki ubij, jeśli używasz, śmietanę, chrzan, koperek, pietruszkę i sok z jabłek w małej misce; doprawić solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
ZiemniakZiemniak
Pietruszka-naćPietruszka-nać
SokSok
KoperKoper
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Do Szczotkowania I SmażeniaDo Szczotkowania I Smażenia
1
Na chleb posmarować chrzanem śmietanę, na wierzch polać łososiem, rzodkiewką,ikrą, w razie użycia koperkiem i natką pietruszki. Przyprawa z pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
RzodkiewkaRzodkiewka
Pietruszka-naćPietruszka-nać
PieprzPieprz
łosośłosoś
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
ChlebChleb
KremKrem
KoperKoper

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Od A do z Chardonnay z 4.2 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Od A do Z Chardonnay
Od A do Z Chardonnay
The 2010 od A do z Chardonnay otwiera się aromatami białych kwiatów, mandarynki, limonki, pigwy, mokrego kamienia i minerałów, które rozwijają się dalej w gałkę muszkatołową, miód, zielone jabłko z nutami imbiru. Atak minerałów jest jasny, przepyszny i intensywny. Niuansowy środek podniebienia niesie ze sobą smaki, które odzwierciedlają i wzmacniają aromaty. Wykończenie jest długie, czyste, chrupiące i soczyste ze smakami wiciokrzewu, cytrusów i mokrego kamienia. To wino jest przykładem klasycznego Oregon steely Chardonnay. Rok 2010 był wyjątkowym rocznikiem białych win w Oregonie i to wyrafinowane wino terroir driven nie jest wyjątkiem; jasne, pikantne i intensywne będzie dostarczać w ciągu najbliższych 5 lat.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia24
Magazyn