Łosoś Teriyaki z ananasowo-pekanowym bulgurem

Łosoś Teriyaki z ananasowo-pekanowym bulgurem
Przepis Łosoś Teriyaki z ananasowo-pekanowym bulgurem jest gotowy w około 10 minut i zdecydowanie jest świetnym bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis służy 1. Jedna porcja zawiera 1204 kalorii, 54g białka, oraz 37 g tłuszczu. Na 5,62 zł za porcję, ten przepis okładki 54% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z self.com ma 1 fanów. Sprawdza się jako drogie danie główne. Jeśli masz pekany, sos teriyaki, oliwę z oliwek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby wykorzystać ocet ryżowy, możesz śledzić to danie główne z Czerwony Aksamitny Kubek Ciasto jako deser. Z łyżeczką wynik 89%, to danie jest doskonałe. Podobne przepisy to Łososiowe szaszłyki Teriyaki z ananasem, Łosoś Teriyaki i ananas Quesadillas, oraz Gingery Teriyaki and ananas Grillowany Burger z łososia.

Instrukcje

1
Wrzucić pszenicę bulgur z ananasem, pekan, 1 łyżeczka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
BulgurBulgur
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
2
Szczotka cukinia z 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i sosem teriyaki; grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
3
Połącz 2 łyżki sosu teriyaki, czosnek, ocet; połowę mieszanki przełożyć na łososia. Grilluj łososia 5 minut; Odwróć raz; szczotkuj pozostałą mieszaninę teriyaki; grilluj, aż łatwo płatki łososia, około 1 minuty.Wrzucić pszenicę bulgur z ananasem, pekan, 1 łyżeczka oliwy z oliwek.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
BulgurBulgur
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
(kubańska Mieszanka Przypraw)(kubańska Mieszanka Przypraw)
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Czekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietanaCzekoladowe Dekoracje Deserowe I Bita śmietana
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
4
Szczotka cukinia z 1/2 łyżeczki oliwy z oliwek i sosem teriyaki; grill.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Do 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (okDo 3 średnich Cukinii, Grubo Startych (ok
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
5
Połącz 2 łyżki sosu teriyaki, czosnek, ocet; połowę mieszanki przełożyć na łososia. Grilluj łososia 5 minut; Odwróć raz; szczotkuj pozostałą mieszaninę teriyaki; grilluj, aż łatwo płatki łososia, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty1/2 Szklanki Grubo Posiekanej świeżej Kolendry I/lub Mięty
1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej1 łyżka Musztardy Dijon Lub Pełnoziarnistej
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc są doskonałym wyborem dla łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jedno wino, którego możesz spróbować to Rochioli Estate Chardonnay. Ma 4,3 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 42 dolarów.
Rochioli Estate Chardonnay
Rochioli Estate Chardonnay
To wino jest doskonałym przykładem wyjątkowych cech z posiadłości Rochioli i rosyjskiej doliny rzeki. Aromaty dojrzałego jabłka, owoców tropikalnych, orzechów laskowych i odrobiny przypraw łączą się z bogatymi smakami jabłek i rześką kwasowością.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia96
Magazyn