Łosoś Pieczony W Piecu Z Sosem Miodowo-Musztardowym

Łosoś Pieczony W Piecu Z Sosem Miodowo-Musztardowym
Ten przepis służy 4. Jeśli 91 centów za porcję spada twój budżet, pieczony w piecu łosoś z sosem miodowo-musztardowym może być niesamowity jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny przepis do wypróbowania. Jedna porcja zawiera 39 kalorii, 0g białka, oraz 0g tłuszczu. Ten przepis z Food.com ma 3 fanów. Jeśli masz skórkę z limonki, tymianek, steki z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Pieczony musztarda czosnek łosoś z sosem miodowo-musztardowym, Piekarnik" smażone " paluszki z kurczaka z sosem miodowo-musztardowym, oraz Łosoś W Sosie Miodowo-Musztardowym.

Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Jednym z win, które można spróbować jest La Crema Russian River Chardonnay. Ma 4.1 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 28 dolarów.
La Crema Russian River Chardonnay
La Crema Russian River Chardonnay
Na nosie są cytrusowe odcienie, z zielonym jabłkiem, ananasem i aromatami kwiatowymi podkreślonymi śladami karmelu i orzechów laskowych. Jasne owoce i rześka kwasowość typowa dla rosyjskiej apelacji rzecznej są widoczne w ustach, z elementami cytrynowo-limonkowymi i skoncentrowanymi nutami gruszki, zrównoważonymi przez utrzymujące się jabłko i przyprawowe wykończenie.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W20 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn