Łosoś i szparagi w Phyllo

Łosoś i szparagi w Phyllo
Przepisów na dania główne nigdy za wiele, więc wypróbuj łososia i szparagi w Phyllo. Obserwujesz swoją sylwetkę? Ten przepis na pescatarian zawiera 348 kalorii , 29 g białka i 14 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 osobom. Za 4,0 USD za porcję ten przepis pokrywa 25% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pod ręką szparagi, ciasto filo, serek śmietankowy i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest to dostarczane przez Taste of Home. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy, że ten przepis zasługuje na łyżkową ocenę 81% . Ten wynik jest świetny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, przejrzyj podobne przepisy: Ciasto filo ze szparagami i orzechami włoskimi (akan Asparagus Baklava) z sosem Avgolemono , Szparagi owinięte filo i Szparagi owinięte filo .

Instrukcje

1
W dużym rondlu zagotuj wodę; dodać szparagi. Gotuj przez 3 minuty lub do momentu, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
2
Odcedzić i przepłukać pod zimną wodą; osusz i odłóż na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
W małej misce wymieszaj serek śmietankowy, substytut jajka, cebulę, estragon, sól i pieprz; odłożyć na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Substytut JajSubstytut Jaj
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
20 Cienkich Plastrów Cukinii20 Cienkich Plastrów Cukinii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
4
Połóż jeden arkusz ciasta filo na powierzchni roboczej krótszą stroną do dołu; spryskaj sprayem kuchennym. Powtórz z jeszcze jednym arkuszem filo. Pozostałą część filo przykryj folią i wilgotnym ręcznikiem, aby zapobiec wysuszeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju1 łyżka Oleju Z Suszonych Pomidorów W Oleju
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
5
Rozłóż 2 zaokrąglone łyżki mieszanki serka śmietankowego na dolnej jednej trzeciej prostokąta do wielkości mniej więcej filetu z łososia. Na wierzch ułóż sześć połówek szparagów i jeden filet z łososia. Złóż boki i dolną krawędź filetu i zwiń, otaczając łososia; w razie potrzeby odetnij koniec filo. Spryskaj sprayem kuchennym.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru1 Opakowanie (1/4 Uncji) Błyskawicznej Mieszanki Budyniowej Czekoladowej Bez Cukru
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Opakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowegoOpakowania Serka śmietankowego O Temperaturze Pokojowej Plus 2 (8 Uncji) Opakowania Bitego Serka śmietankowego
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Drażetki Z Białą PerłąDrażetki Z Białą Perłą
6
Ułożyć łączeniem do dołu na nienatłuszczonej blasze do pieczenia. Powtórz z pozostałymi składnikami.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pillsbury® Creamy Supreme® Lukier WaniliowyPillsbury® Creamy Supreme® Lukier Waniliowy
7
Piec w temperaturze 400° przez 15-20 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®1/3 Szklanki Czystego Oleju Roślinnego Crisco®

Polecane wino: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Rybę można łączyć z Pinot Noir, Pinot Grigio i Gruener Veltliner. Ryby są tak różnorodne jak wino, dlatego trudno wybrać wino, które będzie pasować do każdej ryby. Rześkie białe wino, takie jak pinot grigio lub Grüner Veltliner, będzie pasować do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsne, mocno aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, radzą sobie nawet z jasnoczerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Tobacco Road Pinot Noir, Wine. Recenzentom podoba się to z oceną 5 na 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Tobacco Road Pinot Noir, Wino
Po aromatach ciasta wiśniowego, granatu i owoców liczi następują żywe smaki dżemu truskawkowego z nutami bitej śmietany, goździków i przypraw cynamonowych. To ładne wino o jasnej kwasowości i strukturze przyjaznej dla żywności.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia59
Magazyn