Łosoś grillowany z salsą Mango
Łosoś grillowany z Mango Salsan to bezglutenowe, bezmleczne, przyjazne dla fodmap i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 459 kalorii, 39g białka, oraz 11g tłuszczu. Na 4,17 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz salsę z mango, kolendrę, filety z łososia i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Tylko kilka osób naprawdę lubiło to danie główne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Przynosi wam to moje przepisy. Ogólnie ten przepis zarabia spektakularny spoonacular wynik 89%. Spróbuj Grillowany łosoś z salsą Mango, Grillowany łosoś z salsą Mango, oraz Grillowany Łosoś Z Salsą Mango dla podobnych receptur.
Instrukcje
Połącz pierwsze 4 składniki w dużej plastikowej torbie z zamkiem błyskawicznym. Uszczelnić; delikatnie wstrząsnąć, aby pokryć. Marynować w lodówce 20 minut.
Łososia posypać solą i pieprzem. Przygotować grill lub brojlerów.
Umieść łososia na ruszcie do grilla lub patelni brojlerów pokrytej sprayem do gotowania; gotować 5 minut z każdej strony lub do momentu, aż łosoś zostanie wykonany.
Podawać z salsą Mango i ryżem.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do łososia. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Hanna Chardonnay z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 16 dolarów za butelkę.
![Hanna Chardonnay]()
Hanna Chardonnay
Z kolorem genialnego miodu i złotej słomy, to wino przynosi aromaty grillowanej brzoskwini, ciasta gruszkowego, karmelu,babki, ananasa. Na podniebieniu świeże jabłko pokrojone w plasterki ze skórką z ciasta, karmelem, ciastem gruszkowym, grillowaną brzoskwinią, tostem i bananem.