Łopatka wieprzowa z szybkim Kimchi w liściach sałaty z sosem Kojuchang

Łopatka wieprzowa z szybkim Kimchi w liściach sałaty z sosem Kojuchang
Łopatka wieprzowa z szybkim Kimchi w liściach sałaty z sosem Kojuchang może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz nasiona sezamu, imbir, liście sałaty bostońskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi, Szybkie łopatka wieprzowa z marynowaną cebulą, oraz Ryba owinięta w liście bananowca z Chile Rajas i Crema dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Włóż kapustę do dużej miski, wrzuć sól i odstaw, rzucając od czasu do czasu, około 2 godzin. Kapustę dobrze opłukać, następnie odcedzić i wycisnąć nadmiar wody rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
KapustaKapusta
WodaWoda
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Przenieść do dużej czystej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
3
Połączyć czosnek, serrano, imbir, sos rybny, ocet i 2 łyżki wody w robocie i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos RybnySos Rybny
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ImbirImbir
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
4
Zalać kapustę, dodać zieloną cebulę i sezam i wrzucić do połączenia. Przykryć i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna SezamuZiarna Sezamu
Zielona CebulaZielona Cebula
KapustaKapusta
1
Ubić razem colę, soję, ocet, olej sezamowy, czosnek, kolendrę i czarny pieprz w dużym naczyniu do pieczenia, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz CzarnyPieprz Czarny
Olej SezamowyOlej Sezamowy
KolendraKolendra
OcetOcet
CzosnekCzosnek
ColaCola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
TrzepaczkaTrzepaczka
2
Dodaj stek wieprzowy i obrócić do płaszcza. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki WieprzoweSteki Wieprzowe
3
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij stek wieprzowy z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić. Grillować stek, aż złoty brąz, zwęglone z obu stron, gotowane do średniej doneness, i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 150 stopni F, O 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki WieprzoweSteki Wieprzowe
MarynataMarynata
StekStek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr KuchennyTermometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia AluminiowaFolia Aluminiowa
6
Pokroić na ziarno w cienkie paski. Liście sałaty wypełnić trochę wieprzowiny, mżawka z sosem i top z kimchi. Ułóż na półmisku i podawaj.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liść SałatyLiść Sałaty
KimchiKimchi
SOSSOS
WieprzowinaWieprzowina
1
Wszystkie składniki ubić w małej misce.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o

Składniki

22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuAzjatycki sos rybnyAzjatycki sos rybny1zostawićSałata BostońskaSałata Bostońska340opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgecola soda (zalecane: Cola)cola soda (zalecane: Cola)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwegrubo posiekana świeża kolendragrubo posiekana świeża kolendra1inchświeży imbir, obrany i posiekanyświeży imbir, obrany i posiekany2goździkiczosnek drobno posiekanyczosnek drobno posiekany6goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany8goździkiczosnek posiekanyczosnek posiekany2zielona cebula, połówki wzdłużnie i cienko pokrojone w poprzekzielona cebula, połówki wzdłużnie i cienko pokrojone w poprzek6zielona cebula, część zielona i bladozielona, cienko pokrojonazielona cebula, część zielona i bladozielona, cienko pokrojona1Batoniki toffi Heathgrubo zmielony czarny pieprzgrubo zmielony czarny pieprz2Batoniki toffi Heath1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami4krewetki i żyłkiSOS KojuchangSOS Kojuchang4krewetki i żyłkiSzybkie KimchiSzybkie Kimchi22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzukochujangkochujang42 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuRude ziemniaki, około 6 uncji każdyRude ziemniaki, około 6 uncji każdy907opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgekapusta napa, połówkowa i cienko rozdrobnionakapusta napa, połówkowa i cienko rozdrobniona680opakowania JELLO instant czekoladowy pudding fudgestek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przyciętystek z łopatki wieprzowej, nie więcej niż 3/4 cala grubości, nie przycięty11 łyżka suszonego oregano1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego32 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1 1/2 szklanki sosu śliwkowego1lub 2 Serrano chiles, posiekane, w zależności od tego, jak ostre lubiszlub 2 Serrano chiles, posiekane, w zależności od tego, jak ostre lubisz1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuSzczypta białego sezamuSzczypta białego sezamu22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzuprażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu2Batoniki toffi Heathprażone nasiona sezamuprażone nasiona sezamu591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala11 łyżka suszonego oregano1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala1 funt polędwicy z piersi indyka, pokrojonej w kostkę o wymiarach 1 cala22 łyżeczki grubo mielonych ziaren pieprzu1 pasek skórki z cytryny1 pasek skórki z cytryny
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 40 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia55
Magazyn