Łopatka wieprzowa z szybkim Kimchi w liściach sałaty z sosem Kojuchang
Łopatka wieprzowa z szybkim Kimchi w liściach sałaty z sosem Kojuchang może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Na $2.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 379 kalorii, 28g białka, oraz 18g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jeśli masz nasiona sezamu, imbir, liście sałaty bostońskiej i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć wodę można śledzić to danie główne z Arbuz-Brzoskwinia Slushies jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni koreańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny i 40 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 70%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Okłady z sałaty wieprzowej z Kimchi, Szybkie łopatka wieprzowa z marynowaną cebulą, oraz Ryba owinięta w liście bananowca z Chile Rajas i Crema dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Zobacz jak zrobić ten przepis.
1
Włóż kapustę do dużej miski, wrzuć sól i odstaw, rzucając od czasu do czasu, około 2 godzin. Kapustę dobrze opłukać, następnie odcedzić i wycisnąć nadmiar wody rękami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kapusta
Woda
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Przenieść do dużej czystej miski.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połączyć czosnek, serrano, imbir, sos rybny, ocet i 2 łyżki wody w robocie i proces do gładkiej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Rybny
Ocet
Czosnek
Imbir
Woda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot Kuchenny
4
Zalać kapustę, dodać zieloną cebulę i sezam i wrzucić do połączenia. Przykryć i pozostawić do marynowania w temperaturze pokojowej przez co najmniej 1 godzinę, mieszając kilka razy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ziarna Sezamu
Zielona Cebula
Kapusta
1
Ubić razem colę, soję, ocet, olej sezamowy, czosnek, kolendrę i czarny pieprz w dużym naczyniu do pieczenia, aż do połączenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz Czarny
Olej Sezamowy
Kolendra
Ocet
Czosnek
Cola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
Trzepaczka
2
Dodaj stek wieprzowy i obrócić do płaszcza. Przykryć i pozostawić do marynowania w lodówce przez co najmniej 2 godziny i do 8 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Wieprzowe
3
Rozgrzać grill do wysokiej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
4
Wyjmij stek wieprzowy z marynaty na 30 minut przed grillowaniem, aby się ochłodzić. Grillować stek, aż złoty brąz, zwęglone z obu stron, gotowane do średniej doneness, i natychmiastowy odczyt termometr włożony do centrum rejestruje 150 stopni F, O 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Wieprzowe
Marynata
Stek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Termometr Kuchenny
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
5
Wyjąć z grilla na deskę do krojenia i pozostawić na 10 minut, luźno przykryte folią.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do Krojenia
1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Do Tacos
Folia Aluminiowa
6
Pokroić na ziarno w cienkie paski. Liście sałaty wypełnić trochę wieprzowiny, mżawka z sosem i top z kimchi. Ułóż na półmisku i podawaj.
Asian bardzo dobrze współpracuje z Chenin Blanc, Gewurztraminer i Riesling. Najlepsze wino do kuchni azjatyckiej zależy od kuchni i potrawy - oczywiście - ale te kwaśne białka łączą się z wieloma tradycyjnymi posiłkami, pikantnymi lub nie. Birichino Jurassic Park Vineyard stare winorośle Chenin Blanc z 4.4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 26 dolarów za butelkę.