Łatwy Wolny Kuchenka Squash
Łatwe powolne Squash Cooker może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.67 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 194 kalorie. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 20 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka masła, cebula, dyni i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 47%. Spróbuj Slow-Cooker Easy Slow-Cooker Pot-Pieczony Stek, Gulasz wołowy z dyni (garnek błyskawiczny, Szybkowar lub Wolnowar), oraz 365 dni wolnego gotowania: dla łatwego powolnego gotowania koreańskiej wołowiny dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść kabaczka i cebulę w garnku i wlej wystarczającą ilość wody, aby przykryć. Doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek i gotować warzywa do miękkości, o 10 protokół. Nie mieszać.
Odcedzić Kabaczek i cebulę w durszlaku ustawionym w zlewie.
Delikatnie warstw gotowanego kabaczka i cebuli, kostki masła i kostki żywności ser w powolnej kuchence. Ustawić kuchenkę na niskim, i gotować, aż squash są bardzo miękkie i masło i ser tworzą kremowy sos, o 1 godzinę. Nie mieszać.