Łatwy rosół z makaronem z resztek pieczonego kurczaka

Łatwy rosół z makaronem z resztek pieczonego kurczaka
Łatwy rosół z makaronem z resztek pieczonego kurczaka wymaga około 2 godziny i 15 minut od początku do końca. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezmleczny i wegetariański przepis ma 77 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Jest idealny do Jesień. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jeśli masz marchew, wodę, cebulę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest przyniesiony przez Chow. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 37%. Podobne przepisy to Łatwy rosół z makaronem z resztek pieczonego kurczaka, Łatwa Zupa Z Makaronem, oraz Łatwa Zupa Z Makaronem.

Instrukcje

1
W przypadku zapasów: za pomocą tasaka lub nożyczek kuchennych podziel tuszę na kilka mniejszych kawałków, aby zmieściły się w równej warstwie na dnie dużego garnka lub holenderskiego piekarnika; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Nożyczki KuchenneNożyczki Kuchenne
4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego4 Szklanki Startego Sera Pepper Jack, Podzielonego
CleaverCleaver
2
Rozgrzać olej w garnku na średnim ogniu do połysku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienki-Cienki-
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Dodać kawałki tuszy i gotować, obracając od czasu do czasu, aż lekko rumiane na całym, o 8 protokół.
4
Dodaj pozostałe składniki i wymieszać, aby połączyć, skrobanie wszelkie rumiane kawałki z dna garnka z drewnianą łyżką. Doprowadzić do gotowania na wolnym ogniu (nie pozwól, aby zapas się zagotował).Zmniejsz ciepło do niskiego poziomu i nadal gotuj na wolnym ogniu, od czasu do czasu odtłuszczając wszelkie szumowiny z powierzchni kolby za pomocą dużej łyżki. Gotować, dostosowując ciepło w razie potrzeby, aby utrzymać czas na wolnym ogniu, aż smaki się rozwinęły, o 1 1/2 godziny.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich1 Szklanka Grubo Zmielonych Orzechów Włoskich
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Usunąć i wyrzucić wszelkie duże kawałki tuszy. Ustaw sitko o drobnych oczkach na 2-kwartowym rondlu i przelej wywar przez sitko(powinieneś mieć około 6 filiżanek). Zawartość Sitka należy wyrzucić. (W tym momencie zapas można schłodzić do temperatury pokojowej i schłodzić w pojemniku z szczelną pokrywą na okres do 3 dni lub zamrozić na okres do 1 miesiąca.) Do zupy: doprowadzić bulion na wolnym ogniu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Dodać marchew, seler, cebulę, odmierzoną sól i tymianek, doprawić pieprzem i wymieszać do połączenia. Powrót do dusić, zmniejszyć ogień do średnio niski, i gotować na wolnym ogniu, aż warzywa będą miękkie, o 20 protokół.Tymczasem doprowadzić średni rondel mocno osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)średniej Wielkości świeże Pomidory (około , Obrane I Pokrojone Na Szóstki)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
7
Dodać makaron i gotować zgodnie ze wskazówkami paczki, aż al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
8
Odcedzić w durszlaku.Podczas gdy warzywa i makaron gotują, rozdrobnij zarezerwowane mięso z kurczaka z tuszy na kawałki wielkości kęsa. Rezerwa 1 1/2 filiżanki do zupy; zapisać resztę do innego użytku.Gdy warzywa będą miękkie, dodaj odsączony makaron i rozdrobnionego kurczaka, wymieszaj, aby połączyć, i powrót zupy na wolnym ogniu. Gotować, aż smaki stopić, o 5 protokół więcej. Doprawić solą i pieprzem w razie potrzeby.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pojemnik Na Posiekaną CebulęPojemnik Na Posiekaną Cebulę
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Kawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (okKawałki Piersi Z Kurczaka Bez Kości I Skóry (ok
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Przepis Na PizzocheriPrzepis Na Pizzocheri
Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)Starty Ser Cheddar, Pokrojona Zielona Cebula I Kwaśna śmietana (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia17
Magazyn