Łatwy Parmezan-Crusted Fish Dinner
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne,więc spróbuj łatwego obiadu rybnego z parmezanem. Jedna porcja zawiera 515 kalorii, 33g białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 2 i kosztuje $3.26 za porcję. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka cytryny, majonez o obniżonej zawartości tłuszczu Mayo, fasola i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Aby zużyć cytrynę, możesz podążać za tym daniem głównym z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 73%. Ten wynik jest dobry. Podobne przepisy to Masło Oliwa Z Oliwek Panko Crusted Fish Dinner, Krakersy-i-parmezan-filety rybne, oraz Parmezan Crusted filety rybne OAMC.
Instrukcje
Umieść rybę na stojaku brojlerów.
Posmarować majonezem; na wierzch posmarować serem.
Broil, 6 cali od ciepła, 6 do 8 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Tymczasem przygotuj farsz zgodnie z zaleceniami na opakowaniu i ugotuj zieloną fasolkę.
Podawać ryby z farszem, fasolą, cytryną i bułeczkami.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować Mark West Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.5 z 5 gwiazdek i cena około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.