Łatwy Budyń Waniliowy

Łatwy Budyń Waniliowy
Łatwy budyń waniliowy może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 192 kalorie, 4G białka, oraz 11g tłuszczu. Ten przepis służy 6. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 5% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Ten przepis od Chow ma 1 fanów. Mieszanka masła, żółtka jaj, mleko i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 16%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Łatwy Budyń Waniliowy, Łatwy czekoladowy budyń chlebowy z bitą śmietaną waniliową, oraz Budyń czekoladowy bez jaj | Easy Pudding s.

Instrukcje

1
Umieść sitko z siatki na 4 filiżance miarki lub miski z wylewką i odstawić.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MiarkaMiarka
SitoSito
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Połącz cukier, skrobię kukurydzianą i sól w średnim rondlu i ubijaj do włączenia. Stale ubijając, powoli maż w 1/4 szklanki mleka, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
CukierCukier
MlekoMleko
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Ubić żółtka z pozostałym mlekiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółtko Jajażółtko Jaja
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
4
Umieść rondel na średnim ogniu i gotuj, często ubijając, aż budyń zacznie gęstnieć i po prostu zacznie bąbelkować, około 5 do 6 minut. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego i przełącz na gumową szpatułkę. Cały czas mieszaj, skrobając dno i boki patelni, aż budyń sprawi, że widoczne wstążki będą widoczne po zanurzeniu na powierzchni, około 3 do 5 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
SzpatułkaSzpatułka
PatelniaPatelnia
5
Wyjąć z ognia i wymieszać z masłem i ekstraktem z wanilii, aż masło stopi się i całkowicie się włączy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ekstrakt Z WaniliiEkstrakt Z Wanilii
MasłoMasło
6
Pudding przelać przez przygotowany sitko. Natychmiast przenieś go do 4 (4-uncji) ramekinów lub zamykanych pojemników. Lekko naciśnij kawałek folii na wierzchu budyniu, aby zapobiec tworzeniu się skóry. Schłodzić w lodówce, aż zestaw, około 2 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki1/2 Na 5 1/2 Na 2 Cale) Brioche Bochenek, Pokrojony W Plasterki O Grubości 3/16 Cala, Bez Skórki
SitoSito
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 20 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia1
Magazyn